رنگي / 116 دقيقه
بازيگران عمده: داستين هافمن، جسيکا لانگ، تري گار، دابني کولمن، چارلز درنينگ، بيل موراي، سيدني پولاک، جينا ديويس و پيتر گاتو.
کارگردان: پولاک.
خلاصه داستان: کارگزار بازيگري به نام «مايکل دورسي» (هافمن) به او مي گويد که به خاطر رفتارش، هيچ کس استخدامش نخواهد کرد. «مايکل» نيز براي اين که ثابت کند کارگزارش اشتباه مي کند، تصميم مي گيرد با پوشيدن لباس زنان و تغيير نامش به «دوروتي مايکلز» نقش مديره ي بيمارستان را در يک مجموعه ي تلويزيوني به عهده بگيرد.
شرح فيلم: تنها کمدي دوران کاري پولاک، به بسياري از آثار جدي يا سياسي او برتري دارد. در فيلم نامه ي لري گلبارت و موراي شيسگال با دقتي شايان توجه، «مايکل» مردي است که از روي استيصال، جنسيت خود را تغيير مي دهد و در اين وضعيت جديد ويژگي هاي شخصيتي مثبتي را در خود کشف مي کند که تا زمان مرد بودنش به آن واقف نبوده!