متن احکام فرمانده معظم کل قوا به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی
بنا به پیشنهاد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و نظر به تجارب و شایستگی، شما را به سِمت «جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح» منصوب میکنم.
تلاش شایسته در ارتقای توانمندیهای دفاعی و امنیتی نیروهای مسلح با بهرهگیری از ظرفیتهای نخبگی و کارشناسی با لحاظ نظر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، مورد انتظار است.
از زحمات و تلاشهای امیر سرلشکر صالحی در این مسئولیت قدردانی میکنم.
توفیق شما را از خداوند متعال مسئلت دارم.
سیّدعلی خامنهای
11 تیر 1398
بسم الله الرحمن الرحیم
سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی
بنا به پیشنهاد فرمانده کلّ سپاه و نظر به تجارب ارزنده در بسیج و شایستگی، شما را به سِمت «رئیس سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» منصوب میکنم.
اعتلای بسیج و فرهنگ مقاومت و تقویت زمینههای بروز خلاقیت و ابتکار بسیجیان بویژه نوجوانان و جوانان در گسترش، تعمیق و حفاظت از ارزشهای انقلابی و ارتقای حضور سازمانیافتهتر آنان با تکیه بر تجارب در عرصههای مورد نیاز انقلاب اسلامی، گسترش گروههای جهادی و همافزایی و تقویت بسیج اقشار در تعامل سازنده و همافزا با مجموعه سپاه و سایر سازمانهای کشوری و لشکری با لحاظ تدابیر فرمانده کل سپاه مورد انتظار است.
از تلاشهای ارزنده و مواضع انقلابی سردار سرتیپ پاسدار غلامحسین غیبپرور در دوره تصدی این مسئولیت تشکر و قدردانی میکنم.
توفیقات شما را از خداوند متعال مسئلت میکنم.
سیّد علی خامنهای
11 تیر 1398
سوابق جانشین جدید ستادکل نیروهای مسلح و رئیس جدید سازمان بسیج
در این حکم امیر سرتیپ قرایی آشتیانی که پیش از این و از سال 92 معاون بازرسی ستادکل نیروهای مسلح بود، بهعنوان جانشین رئیس ستادکل نیروهای مسلح و سردار سرتیپ غلامرضا سلیمانی فرمانده سابق سپاه استان اصفهان نیز بهعنوان رئیس سازمان بسیج مستضعفین منصوب شدند.امیر سرتیپ محمدرضا قرایی آشتیانی متولد 1339 در کارنامه خود جانشینی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران را دارد که از سال 84 تا 87 و پیش از امیر موسوی (فرمانده کنونی ارتش) با حکم فرمانده معظم کل قوا عهدهدار این سمت بود.
این فرمانده ارتشی یک سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی وارد دانشگاه افسری امام علی(ع) شد و در سال 61 تحصیلات خود را به پایان رساند. او پس از طی دوره مقدماتی در مرکز پیاده شیراز به لشکر 23 نیروهای مخصوص منتقل شد.
دورههای مختلفی همچون نوهد، چتربازی، رنجر، اسکی، غواصی و کوهستان را با موفقیت پشتسر گذاشت و در گردان 172 تیپ دو لشکر 23 مشغول خدمت شد.
قرایی آشتیانی در سال 63 بنا بر تجاربی که از جبهههای جنگ و مقابله با ضدانقلاب در کردستان کسب کرده بود با دستور امیر صیادشیرازی فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش، مأمور آموزش دانشجویان افسری دانشگاه امام علی(ع) شد. وی پس از دوران دفاع مقدس جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش و در دورهای معاون آماد و پشتیبانی ارتش بود.
جانشینی معاونت آماد ستادکل نیروهای مسلح، جانشینی طرح و برنامه ستادکل، ریاست گروه مدیریت راهبردی و منابع انسانی ستادکل از دیگر سوابق امیر آشتیانی است.
فرمانده معظم کل قوا در حکم انتصاب امیر قرایی آشتیانی مرقوم فرمودهاند: "تلاش شایسته در ارتقای توانمندیهای دفاعی و امنیتی نیروهای مسلح با بهرهگیری از ظرفیتهای نخبگی و کارشناسی با لحاظ نظر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، مورد انتظار است".
سردار سلیمانی نیز که فرماندهی سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) استان اصفهان را بهعهده داشت، 2 سال پیش از سوی فرمانده معظم کل قوا به درجه سرتیپتمامی نائل شد. او از سال 1385 فرماندهی سپاه استان اصفهان را بهعهده داشته است.
سردار سلیمانی متولد شهر فارسان در استان چهارمحال و بختیاری است و سابقه فرماندهی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان و سپاه ثارالله استان کرمان را در کارنامه خود دارد.
او که در عملیاتهای مهم و تأثیرگذاری حضور داشته است، پس از سالهای دفاع مقدس به فرماندهی لشکر 14 امام حسین(ع) منصوب شد و تا مدتها فرمانده این لشکر بود.
سردار سلیمانی همچنین دانشآموخته دانشکده فرماندهی و ستاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
مهمترین سرفصلهایی که فرمانده معظم کل قوا در حکم انتصاب سردار سلیمانی به ریاست سازمان بسیج مستضعفین عنوان کردند عبارت است از: "اعتلای بسیج و فرهنگ مقاومت و تقویت زمینههای بروز خلاقیت و ابتکار بسیجیان بهویژه نوجوانان و جوانان در گسترش، تعمیق و حفاظت از ارزشهای انقلابی و ارتقای حضور سازمانیافتهتر آنان با تکیه بر تجارب در عرصههای مورد نیاز انقلاب اسلامی، گسترش گروههای جهادی و همافزایی و تقویت بسیج اقشار در تعامل سازنده و همافزا با مجموعه سپاه و سایر سازمانهای کشوری و لشکری با لحاظ تدابیر فرمانده کل سپاه مورد انتظار است".