در ادامه با رفع برخی محدودیتها دو سوم به محل کار خود بازگشتند و مابقی از طریق دورکاری و یا استفاده از مرخصی به صورت نوبتبندی از حضور در محل کار معاف شدند و در عین حال ساعت کاری نیز به هفت و ۳۰ تا ۱۴ و ۳۰ دقیقه تغییر کرد.
حال با افزایش پرشتاب مبتلایان و جانباختگان، بسیاری دورکاری را حداقل اقدام برای کاهش خطرات میدانند. معاون نوسازی سازمان اداری و استخدامی روز جمعه در این خصوص گفت: از زمان شیوع بیماری کرونا به اقتضای مصوبات ستاد ملی مبارزه با این بیماری، میزان حضور کارمندان در محل کار را تعیین میکردیم.
«علاء الدین رفیع زاده» افزود: آخرین بخشنامهای که سازمان اداری و استخدامی درباره میزان حضور کارمندان به صورت کلی صادر کرده شد به این صورت است که دستگاههای اجرایی در صورتی میتوانند کارمندان خود را دور کار کنند که زیرساخت لازم برای این منظور فراهم باشد.
معاون نوسازی سازمان اداری و استخدامی گفت: طبق بند پنجم بخشنامه هفتم خردادماه که به دستگاهها ابلاغ شد، آمده است که در صورت تامین زیرساختهای لازم از سوی دستگاههای اجرایی، کارمندان میتوانند از منزل خدمات الکترونیکی ارائه کنند.
وی گفت: یکی دیگر از بخشنامههای سازمان اداری استخدامی که چند روز گذشته ابلاغ شد تمام کارکنان شاغل در ادارات، مراکز ارائه خدمات عمومی و واحدهای عملیاتی را ملزم به استفاده از ماسک در محل کار میکرد.
رفیع زاده افزود: مسوولان موظفند نسبت به استفاده ماسک توسط کارکنان نظارت داشته باشند و در صورت عدم پیروی مانع حضور آنها در محل کار شوند و غیبت روزانه تلقی شود.
تعطیلی ادارات تنها با تصمیم ستاد ملی مقابله با کروناست
وی درباره تعطیلی ادارات در روزهای آینده گفت: با شیوع کرونا وحدت فرماندهی در کشور وجود دارد و هر نوع تصمیمگیری در ارتباط با تعطیلی ادارات، کسب و کارها و ایجاد محدودیتها، تنها با مرجعیت ستاد ملی مقابله با کروناست.این مقام مسوول تاکید کرد: هر تصمیمی که در این ستاد اتخاذ شود برای همه لازم الاجراست. سازمان اداری و استخدامی نیز برابر تصمیمات کارگروه مقابله با کرونا بخشنامه به دستگاههای ذیربط ابلاغ میشود.
معاون نوسازی سازمان اداری و استخدامی تصریح کرد: هر نوع اظهارنظر در خصوص تعطیلی ادارات بی اساس است و هر نوع تصمیم در این خصوص براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کروناست.
منبع: ایرنا