در میان شش میلیون و ۸۲۷ هزار و ۶۹۰ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۷۶۶ هزار و ۵۸۵ نفر وضعیت خفیف داشتهاند و تنها ۶۱ هزار و ۱۰۵ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.
همچنین از ۱۸ میلیون و ۵۵۹ هزار و ۴۵۲ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۷ میلیون و ۷۰۸ هزار و ۸۵۴ نفر معادل ۹۵ درصد از موارد بهبود یافته و ۸۵۰ هزار و ۵۹۸ نفر معادل پنج درصد از موارد جان خود را از دست دادهاند.
آمریکا با بیش از ۶.۱ میلیون مبتلا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
در حال حاضر سه کشور آمریکا، برزیل و هند به ترتیب در رتبههای اول تا سوم، کشورهایی هستند که بالای سه میلیون مبتلا به کووید-۱۹ را در آمارهای رسمی خود گزارش کردهاند.
همچنین پس از ایالات متحده کشورهای برزیل، هند، مکزیک و انگلیس به ترتیب بیشترین شمار قربانیان این بیماری را به خود اختصاص دادهاند.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاعرسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را داشتهاند تا صبح امروز (دوشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:
۱. آمریکا شش میلیون و ۱۷۳ هزار و ۲۳۶ مبتلا، ۱۸۷ هزار و ۲۲۴ قربانی
۲. برزیل سه میلیون و ۸۶۲ هزار و ۳۱۱ مبتلا، ۱۲۰ هزار و ۸۹۶ قربانی
۳. هند سه میلیون و ۶۲۱ هزار و ۲۴۵ مبتلا، ۶۴ هزار و ۶۱۷ قربانی
۴. روسیه ۹۹۰ هزار و ۳۲۶ مبتلا، ۱۷ هزار و ۹۳ قربانی
۵. پرو ۶۴۷ هزار و ۱۶۶ مبتلا، ۲۸ هزار و ۷۸۸ قربانی
۶. آفریقای جنوبی ۶۲۵ هزار و ۵۶ مبتلا، ۱۴ هزار و ۲۸ قربانی
۷. کلمبیا ۶۰۷ هزار و ۹۳۸ مبتلا، ۱۹ هزار و ۳۶۴ قربانی
۸. مکزیک ۵۹۵ هزار و ۸۴۱ مبتلا، ۶۴ هزار و ۱۵۸ قربانی
۹. اسپانیا ۴۵۵ هزار و ۶۲۱ مبتلا، ۲۹ هزار و ۱۱ قربانی
۱۰. شیلی ۴۰۹ هزار و ۹۷۴ مبتلا، ۱۱ هزار و ۲۴۴ قربانی
پس از آن کشورهای آرژانتین با ۴۰۸ هزار و ۴۲۶ مبتلا، ایران با ۳۷۳ هزار و ۵۷۰ مبتلا، انگلیس با ۳۳۴ هزار و ۴۶۷ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۱۴ هزار و ۸۲۱ مبتلا، بنگلادش با ۳۱۰ هزار و ۸۲۲ مبتلا، پاکستان با ۲۹۵ هزار و ۸۴۹ مبتلا، فرانسه با ۲۷۷ هزار و ۹۴۳ مبتلا، ترکیه با ۲۶۸ هزار و ۵۴۶ مبتلا، ایتالیا با ۲۶۸ هزار و ۲۱۸ مبتلا، آلمان با ۲۴۳ هزار و ۲۹۵ مبتلا، عراق با ۲۳۱ هزار و ۱۷۷ مبتلا، فیلیپین با ۲۱۷ هزار و ۳۹۶ مبتلا، اندونزی با ۱۷۲ هزار و ۵۳ مبتلا، کانادا با ۱۲۷ هزار و ۹۴۰ مبتلا، اوکراین با ۱۱۹ هزار و ۷۴ مبتلا، قطر با ۱۱۸ هزار و ۵۷۵ مبتلا، بولیوی با ۱۱۵ هزار و ۹۶۸ مبتلا، سرزمین های اشغالی با ۱۱۴ هزار و ۲۰ مبتلا، اکوادور با ۱۱۳ هزار و ۶۴۸ مبتلا و قزاقستان با ۱۰۵ هزار و ۷۹۵ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش دادهاند.
جانز هاپکینز: شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا به مرز 6 میلیون نفر رسید
طبق جدیدترین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، در 24 ساعت گذشته با ابتلای دستکم 47 هزار و 153 مورد جدید، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا به مرز 6 میلیون نفر رسید.
طبق اعلام دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با ابتلای دستکم ۴۷ هزار و ۱۵۳ مورد جدید، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا به پنج میلیون و ۹۹۵ هزار و ۱۰۲ نفر افزایش یافت.
این آمار و ارقام همچنین نشان میدهد که در ۲۴ ساعت گذشته، دستکم ۹۶۱ نفر در آمریکا بر اثر ابتلا به ویروس «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و شمار کلی فوتیهای این ویروس ناشناخته در این کشور به ۱۸۳ هزار و ۴۷ نفر افزایش یافت.
مقایسه آمار و ارقام جدید دانشگاه جانز هاپکینز با آمار و ارقام یک روز قبل این مرکز نشان میدهد که تعداد مبتلایان به کروناویروس و تلفات این ویروس در ایالات متحده آمریکا تاحدودی کاهش داشته است.
با اینحال، پایگاه اطلاعرسانی «ورلدومیترز»، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا را ۶ میلیون و ۱۷۳ هزار و ۲۳۶ نفر و مجموع قربانیان آن را در این کشور ۱۸۷ هزار و ۲۲۴ مورد گزارش کرده است.
طبق آمار و ارقام پایگاه اطلاعرسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا در آمریکا را تجزیه و تحلیل میکند، ایالت کالیفرنیا با ۷۰۵ هزار و ۹۵۱ مورد ابتلا و ۱۲ هزار و ۹۳۷ مورد فوتی، همچنان کانون بیماری همهگیر کرونا در آمریکا محسوب میشود و ایالت نیویورک که در زمان اوج شیوع کرونا، کانون این بیماری در آمریکا بود، هماکنون بعد از ایالات تگزاس و فلوریدا، با ۴۳۴ هزار و ۱۰۰ مورد ابتلا، در رده چهارم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کروناویروس قرار دارد اما با ۳۲ هزار و ۹۵۱ مورد فوتی همچنان بیشترین تعداد تلفات کووید-۱۹ در آمریکا را به خود تخصیص داده است.
طبق آمار دانشگاه جانز هاپکینز، تاکنون ۲۵ میلیون و ۱۳۳ هزار و ۳۶۸ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس مبتلای شدهاند که از آن میان ۸۴۵ هزار و ۷۳ نفر جان خود را از دست دادهاند و ۱۶ میلیون و ۵۴۵ هزار و ۳۲۶ نفر بهبود یافتهاند.
آمریکا همچنان در صدر کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس قرار دارد و پس از آن برزیل با سه میلیون و ۸۶۲ هزار و ۳۱۱ مورد ابتلا و ۱۲۰ هزار و ۸۲۸ مورد فوتی و هند با سه میلیون و ۵۴۲ هزار و ۷۳۳ مورد ابتلا و ۶۳ هزار و ۴۹۸ مورد فوتی در ردههای دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کروناویروس قرار گرفتهاند.
هند رکورددارِ مبتلایانِ روزانه کرونا در جهان شد
با شناسایی ۷۸۷۶۱ بیمار جدید در هند، بالاترین رقم روزانه مبتلایان کووید-۱۹ در جهان، در این کشور ثبت شد.
پیش از این بالاترین رقم شناسایی بیماران جدید در ایالات متحده ثبت شده بود.
هند پس از آمریکا و برزیل، در جایگاه سوم جهانی از نظر تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارد.
تعداد کل بیماران شناسایی شده در هند از سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر فراتر رفته است و تعداد قربانیان نیز از ۶۴ هزار نفر بیشتر است.
این در حالی است تعداد کل مبتلایان ویروس کرونا در جهان از ۲۵ میلیون نفر فراتر رفته و تعداد قربانیان این همهگیری نیز به بیش از ۸۵۰ هزار نفر رسیده است.
پزشکان افزایش شدید تعداد بیماران در هند را ناشی از بالا گرفتن شیوع ویروس کرونا در مناطق روستایی میدانند.
هند در مراحل ابتدایی همه گیری ویروس کرونا، از عملکرد خوبی در مقابله با این همه گیری برخوردار بود ولی پس از گسترش بیماری در شهرهای بزرگ مانند دهلی و مومبای، این بیماری در حال گسترش در مناطق دور افتاده روستایی است.
دکتر راجیو پارخ، رییس بخش مطالعات عروق موسسه پزشکی مدانتا در هند می گوید: به محض کاهش تعداد بیماران، مردم فکر کردند در جنگ پیروز شدهاند و همه بدون ماسک و بدون رعایت فاصله گذاری اجتماعی به خیابانها ریختند.
بنابر گزارش بیبیسی، به رغم بالا گرفتن شیوع این بیماری در هند، دولت این کشور در پی کاستن از محدودیتهاست تا به ایجاد تحرک در بخشهای اقتصادی کمک کند. در همین رابطه دولت هند از ماه آینده برگزاری تجمعات تا یکصد نفر در مراکز تفریحی، ورزشی و فرهنگی را با حفظ فاصلهگذاری اجتماعی مجاز اعلام کرده است.
آمار مبتلایان به کرونا در ترکیه/ رسیدن تعداد تستها به ۷ میلیون
وزیر بهداشت ترکیه نوشت: تاکنون ۷ میلیون و ۲۸ هزار و ۳۹۰ تست گرفته شده که ۲۶۸۵۴۶ نفر از آنها مبتلا به کرونا تشخیص داده شدهاند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، فخرالدین کوجا وزیر بهداشت ترکیه در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در این کشور در صفحه توئیتر خود نوشت: طی 24 ساعت گذشته 91 هزار و 302 تست کرونا گرفته شده که از بین آنها 1482 نفر مبتلا تشخیص داده شدهاند و 42 نفر نیز جان خود را از دست دادهاند
وی افزود: به این ترتیب در مجموع 7 میلیون و 28 هزار و 390 تست گرفته شده که 268546 نفر از آنها مبتلا به کرونا تشخیص داده شدهاند. همچنین 6326 نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
وزیر بهداشت ترکیه ادامه داد: به نسبت روز گذشته تعداد افراد خواهان تست کم شده است. تعداد مبتلایان بد حالمان رو به افزایش است. تعداد جان باختگانمان نیز در حال افزایش است. اگر این روند مقابله را همگی با هم دنبال کنیم می توانیم پیروز شویم.
منبع:
1.ایسنا / آخرین آمار مبتلایان به کرونا در ترکیه/ رسیدن تعداد تستها به ۷ میلیون
2.تسنیم / آخرین آمار مبتلایان به کرونا در ترکیه/ رسیدن تعداد تستها به ۷ میلیون
3.ایسنا / هند رکورددارِ مبتلایانِ روزانه کرونا در جهان شد
4.فارس / جانز هاپکینز: شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا به مرز 6 میلیون نفر رسید