تهران خنک می شود

در سواحل شمالی کشور نیز کاهش ناپایداری از فردا پیش بینی شده، ولی روز جمعه با نفوذ جریانات خنک شمالی ضمن کاهش دما بر شدت بارش در این نواحی افزوده می شود.
پنجشنبه، 9 خرداد 1387
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
تهران خنک می شود
سازمان هواشناسی از خنک شدن هوای استان تهران طی چند روز آینده خبر داد.
به گزارش مهر، سازمان هواشناسی از کاهش دمای هوا در استان تهران بین دو تا سه درجه تا شنبه هفته آتی خبر داد و آسمان تهران را برای روز پنج شنبه کمی ابری تا نیمه ابری و در ارتفاعات با بارش پراکنده پیش بینی کرده است.
نقشه های پیش یابی برای نیمه غربی کشور، سواحل جنوبی دریای خزر، ارتفاعات البرز و برخی از نقاط مرکزی کشور ، امروز آسمان نیمه ابری تا ابری پیش بینی کرده که در برخی نقاط نیز با رگبار و رعد و برق، وزش باد و گرد و خاک همراه است که البته این وضعیت به طور متناوب از فردا تا اوایل هفته آینده به شکل ضعیف تر در شمال غرب و ارتفاعات البرز ادامه خواهد داشت.
براساس این گزارش، در سواحل شمالی کشور نیز کاهش ناپایداری از فردا پیش بینی شده، ولی  روز جمعه با نفوذ جریانات خنک شمالی ضمن کاهش دما بر شدت بارش  در این نواحی افزوده می شود.
بر اساس اعلام سازمان هواشناسی در استانهای غربی، جنوب غرب و جنوب کشور تا امشب گرد و غبار ادامه داشته و از فردا به تدریج از شدت آن کاسته می شود.
بیشینه و کمینه دمای هوای فردا در استان تهران به ترتیب 31 و 21 درجه سانتی گراد پیش بینی شده است.
تبلیغات در راسخون
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.