اینتل و نوکیا با سیستم‌عامل جدید MeeGo

کمپانی نوکیا بزرگترین سازنده موبایل در جهان و اینتل تولید کننده شماره یک پردازنده در دنیا امسال در کنگره جهانی موبایل که مانند سالهای گذشته در بارسلونای اسپانیا برگزار گردید خبر از همکاری بزرگی در زمینه ساخت سیستم عامل موبایل و وسایل الکترونیکی دادند. مطابق اعلام این کمپانی ها قرار است سیستم عامل جدید MeeGo با ادغام سیستم عامل های Maemo نوکیا و Moblin اینتل به..
پنجشنبه، 6 اسفند 1388
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
اینتل و نوکیا با سیستم‌عامل جدید MeeGo
 
 
کمپانی نوکیا بزرگترین سازنده موبایل در جهان و اینتل تولید کننده شماره یک پردازنده در دنیا امسال در کنگره جهانی موبایل که مانند سالهای گذشته در بارسلونای اسپانیا برگزار گردید خبر از همکاری بزرگی در زمینه ساخت سیستم عامل موبایل و وسایل الکترونیکی دادند.
 
  مطابق اعلام این کمپانی ها قرار است سیستم عامل جدید MeeGo با ادغام سیستم عامل های Maemo نوکیا و Moblin اینتل به بازار عرضه گردد.
به گزارش سایت موبایل ایران، این سیستم عامل بستری نرم افزاری مبتنی بر لینوکس بوده و بر روی گستره وسیعی از وسایل منجمله گوشی های هوشمند پیشرفته، نِت بوک ها، تبلت ها، تلویزیون های متصل به اینترنت و سیستم های داخل خودرو کار خواهد نمود. این سیستم عامل همچنین از معماری ARM و نیز معماری پردازنده Atom اینتل پشتیبانی خواهد نمود. قرار است نخستین نسخه سیستم عامل  MeeGo در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۰ و نخستین وسایل مبتنی بر این سیستم عامل تا پایان سال ۲۰۱۰ به بازار عرضه گردد.
سیستم عامل MeeGo از ابتدا به گونه ای طراحی شده که از همه نظر باز باشد. با استفاده از تجربه گسترده نوکیا و اینتل و ترکیب نمودن بهترین ویژگی های Maemo و Moblin و نیز ادغام شدن انجمن های توسعه دهندگان این سیستم عامل ها اکوسیستمی توسعه می یابد که مزایای زیادی را برای کاربران خواهد داشت. کاربران به سادگی خواهند توانست برنامه ها را از یک وسیله به وسیله دیگر منتقل کرده و بدین ترتیب از یک برنامه یکسان بر روی گستره ای از وسایل استفاده خواهد شد.
سیستم عامل MeeGo توسط بنیاد لینوکس میزبانی خواهد گردید و بهترین راه کارهای توسعه برنامه های منبع باز در این سیستم عامل بکار گرفته می شود. انتظار می رود بسیاری از سازندگان وسایل الکترونیکی، اپراتورها، و نیز فروشندگان و تولیدکنندگان نرم افزار و سخت افزار استقبال گسترده ای از این سیستم عامل به عمل آورند.
پیش از این هم در ماه ژوئن سال گذشته کمپانی های نوکیا و اینتل خبر از همکاری با یکدیگر داده بودند. ارتباط نزدیک این دو غول بازار موبایل و پردازنده می تواند زنگ خطری برای دیگر کمپانی های رقیب منجمله گوگل، اپل، مایکروسافت، ریسرچ این موشن و سامسونگ باشد.
 
 
/1001/

 


منتظر اخبار ، انتقاد و پيشنهادات شما هستيم :
news@rasekhoon.net

جذب خبرنگار افتخاری
 
تبلیغات در راسخون
نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.