گاندوهای سیستان و بلوچستان
اگر علاقهمند باشید تا از نزدیک با تمساح های پوزه کوتاه برخورد داشته باشید و لحظاتی با این حیوانات زیبا همنشین شوید، باید به روستای درگس در شهر چابهار بروید.
![گاندوهای سیستان و بلوچستان گاندوهای سیستان و بلوچستان](https://rasekhoon.net/_files/images/photogallery/Gando_(Crocodylus_palustris)_%DA%AF%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%8C_%D8%AA%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%AD_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C_-_panoramio.jpg)
محدوده پراکندگی گاندوها در ایران منحصر به بخشی از جنوب شرقی بلوچستان است و حوزه منطقه حفاظت شده باهوکلات و گاندو و مکران را در بر می گیرد. پراکنش این خزنده ها در بلوچستان از حوزه شهرستان راسک شروع می شود و در مسیر رودخانه سرباز ادامه پیدا می کند و به برکه کلانی در نزدیکی حور باهور می رسد. همچنین مناطق مرزی ایران و پاکستان در بخش شمالی در امتداد بیشتر زیستگاه های تمساح پوزه کوتاه در ایران شامل مناطق رودخانه ای باهوکلات، سرباز، کاجو، محدوه های آبی شهرهای راسک، چابهار، نیکشهر و سراوان و برکه های پیرسهراب، گزمنزل، هوت کت، آزادی، کلانی، درگس، سد پیشین و باتلاق های دلگان می شود.