پیک پزشکی 26

روشى جديد براى جلوگيرى از بروز سرطان کبد محققان دانشگاه شين شو در توکيوى ژاپن اعلام کردند با فعال کردن دائمى پروتئينى به نام پى پى اى آر آلفا مى توان از بروز سرطان کبدى در مبتلايان به هپاتيت سى جلوگيرى کرد. به گزارش خبرگزارى آريا به نقل از پايگاه خبرى يورک الرت ، افراد مبتلا به هپاتيت نوع سى بيشتر از افراد عادى در معرض خطر ابتلا به سرطان کبدى
چهارشنبه، 30 مرداد 1387
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
پیک پزشکی 26
پیک پزشکی26
پیک پزشکی 26

روشى جديد براى جلوگيرى از بروز سرطان کبد

محققان دانشگاه شين شو در توکيوى ژاپن اعلام کردند با فعال کردن دائمى پروتئينى به نام پى پى اى آر آلفا مى توان از بروز سرطان کبدى در مبتلايان به هپاتيت سى جلوگيرى کرد.
به گزارش خبرگزارى آريا به نقل از پايگاه خبرى يورک الرت ، افراد مبتلا به هپاتيت نوع سى بيشتر از افراد عادى در معرض خطر ابتلا به سرطان کبدى موسوم به کارسينوم هپاتوسلولار يا اچ سى سى قرار دارند. محققان ژاپنى با بررسى موشهاى آزمايشگاهى دريافتند مى توان با فعال نگاه داشتن پروتئين پى پى اى آر الفا اين روند را متوقف و کنترل کرد. محققان با تزريق ماده مشابه پى پى اى آر الفا موفق شدند از بروز سرطان ياد شده در کبد موشهاى مبتلا به هپاتيت سى و موشهاى مبتلا به کبد چرب جلوگيرى کنند.
اين دانشمندان مى گويند از روش ياد شده مى توان به عنوان الگوى جديدى براى توليد داروهايى در جلوگيرى از بروز سرطان هپاتوسلولار در مبتلايان به هپاتيت سى استفاده کرد.

قرص‌هاى خواب‌آور، اعتياد مى‌آورند

بررسى‌ها نشان مى‌دهد سوء مصرف برخى از داروها از قبيل قرص‌هاى خواب‌آور، مى‌تواند تاثيرات منفى از قبيل اعتياد را در فرد به دنبال داشته باشد.
علاوه بر سوء مصرف داروها و قرص‌هاى خواب‌آور، انواع ديگرى از داروها نيز وجود دارند که ميزان مصرف خودسرانه اين قبيل داروها در افراد، در حال افزايش است.
در اين ميان مى‌توان به داروهاى زير اشاره کرد؛ مسکن‌ها که اغلب براى تسکين و آرام کردن درداستفاده مى‌شوند. داروهاى موسوم به کندساز از قبيل harbiturate که مصرف آنها کاهش فعاليت و تحرک بيش از حد بدن را به دنبال دارد. داروهاى محرک که اغلب براى درمان اختلالات خواب و يا مقابله با چاقي، مورد استفاده قرار مى‌گيرند.

گرسنگى باعث افزايش حافظه مى‌شود

پژوهش هاى جديد نشان مى‌دهد که درموقع امتحان، معده خالى باعث خلاقيت بهتر مى‌شود.
دانشمندان کشف کرده اند که گرسنگي، اتصال عصب هاى موجود در مغز را که موجب افزايش حافظه مى‌شود تسريع مى‌کند. اين مطالعات اميد به کشف داروهاى درمان آلزايمر را افزايش مى‌دهد. خالى بودن معده باعث انتشار هورمونghrelin در جريان خون مى‌شود که اين هورمون گيرنده‌هاى مغزى را فعال مى‌کند. دانشمندان با آزمايش بر روى موشها متوجه شدند موشهايى که هورمون ghrelin بيشترى داشتند چندين برابر از نظر يادگيرى و تست هوش بهتر از موشهاى معمولى هستند .دانشمندان سعى دارند با استفاده از اين يافته ها براى درمان آلزايمر را ه حل مناسبى پيدا کنند.




ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.