درمان کردن زخم معده با عسل
عسل تولید شده از مواد مغذی است که به وسیله زنبورهای عسل از روی گلها برداشته و جمع آوری میشود. امروزه عسل علاوه بر کاربردهای بسیاری که دارد برای درمان زخم معده به کار میرود.
درمان کردن زخم معده با عسل
درمان زخم معده با عسل، به دلیل مواد و ترکیبات مغذی و مفید موجود در آن و همچنین خاصیت ضدعفونی کننده عسل امکان پذیر است و روشهای مختلفی دارد.شاید برای درمان زخم معده خیلی روشها را امتحان کرده اید و حالا به دنبال یک راه درمان طبیعی و خانگی هستید. زخم معده به دلیل رژیم غذایی نامناسب و ضعیف ایجاد میشود. عامل ایجاد زخم معده؛ باکتری مارپیچشکلی با نام هلیکوباکتر پیلوری است. درمان زخم معده یکی از دهها خواص عسل است که در ادامه به معرفی این نوع درمان و روشهای آن میپردازیم.
درمان زخم معده با عسل
عسل یکی از مواد طبیعی و مغذی است که مدتهای طولانی است که شناخته شده است و سایر مردم از آن برای مصارف گوناگون خود استفاده میکنند. عسل تولید شده از مواد مغذی است که به وسیله زنبورهای عسل از روی گلها برداشته و جمع آوری میشود. امروزه عسل علاوه بر کاربردهای بسیاری که دارد برای درمان زخم معده به کار میرود.
عسل حاوی مواد مغذی از جمله قندها و سایر مواد گلوکز دار و مقدار زیادی ویتامین است. عسل ۷۵% کربوهیدرات ضروری بدن را داراست و دارای ویتامینهای E، B۱، B۲، B۶، A و فولات است. از طرفی عسل خاصیت ضدعفونیکنندگی دارد و به عنوان یک ضد باکتری در درمان زخمها شناخته میشود.
معمولا برای درمان عفونتهای ناشی از زخم معده از آنتی اسیدها و آنتی بیوتیکها استفاده میشود، اما امروزه با توجه به این مسأله که باکتریها خیلی سریع به آنتی بیوتیکها مقاوم میشوند، استفاده از مواد طبیعی رایجتر شده است و البته عوارض آن نیز کمتر است.
عسل باعث می شود که باکتریها قادر به زنده ماندن در محیط خود نباشند. عسل یکی از درمانهای طبیعی و مناسب برای از بین بردن «باکتری پیلوری» است که از عوامل اصلی زخمهای گوارشی محسوب میشود. تحقیقات نشان میدهد که عسل در مهار کردن رشد باکتریها تاثیر بسزایی دارد.
بیشتر بدانید: علائم تشخیص زخم معده و روشهای درمانی
روشهای درمان زخم معده با عسل
آب ولرم و عسل
میتوانید ۲ ساعت مانده به صرف غذا و یا ۳ ساعت پس از مصرف غذا، یک قاشق عسل را در مقداری آب ولرم به خوبی حل کرده و جرعه جرعه شروع به نوشیدن آن کنید. این روش یکی از کاربردیترین روشها برای درمان زخم معده است.
عسل و زردچوبه
ترکیب زردچوبه و عسل راه حل مناسبی برای درمان زخم معده است. زردچوبه نیز به واسطه تاثیری که بر زخمهای ملتهب دارد، عنصر مهمی در درمان دردهای معده و زخم معده است. برای استفاده از این روش ابتدا زردچوبه تازه را آسیاب کرده، سپس ۵۰ گرم از آن را با ۳ قاشق عسل خالص در ۲۰۰ میلی لیتر آب گرم مخلوط کنید. در این صورت است که ترکیبی با شیرینی عسل و عطر زردچوبه دارید. برای گرفتن نتایج رضایت بخش و بهبود زخم معده، این ترکیب را به صورت روزانه مصرف کنید. در این روش روغن زردچوبه را نیز میتوانید جایگزین پودر زردچوبه کنید.
عسل و زعفران و پودر گندم
میتوانید با مخلوط کردن آرد گندم و عسل و زعفران حلوایی درست کنید و با مصرف آن به تقویت معده خود بپردازید.
عسل و دارچین
شما میتوانید به صورت روزانه یک قاشق عسل را با یک چهارم قاشق پودر دارچین ترکیب کرده و میل کنید. این روش میتواند درمان موثری برای بیماریهای معده از جمله زخم معده باشد.
عسل و پودر بالنگ
عسل را با پودر بالنگ مخلوط کرده و این ترکیب را به صورت مرتب میل کنید.
عسل و شیر
شیر و عسل ترکیبی مفید برای تقویت معده و درمان زخم معده است. این ترکیب به نرم کردن رودهها نیز میپردازد. سالمندان میتوانند برای تسریع هضم شیر در معده خود، آن را با عسل میل کنند.
عسل و انجیر
عسل را با انجیر در نسبتهای مساوی مخلوط کرده و میل کنید. این یک ترکیب عالی برای درمان زخم معده محسوب میشود.
عسل و شنبلیله
پودر شنبلیله را به میزان یک قاشق غذا خوری بجوشانید و با مقداری عسل مخلوط کرده و شیرین کنید. این مخلوط را به صورت ناشتا میل کنید.
عسل و کاسنی
میزان ۲ گرم از ریشه و برگ تهیه شده از گیاه کاسنی را در مقداری آب (۲۰۰ سی سی) بجوشانید. پس از اینکه خنک شد برای شیرین شدن و خوشطعم شدن آن و همچنین برای تاثیر بیشتر بر معده و بیماریهای مربوط به آن، مقداری عسل به آن اضافه کرده و به خوبی حل کنید. زمان مصرف این ترکیب به مدت دو هفته و یک ساعت بعد ازمصرف غذا است.
عسل و تخم مرغ
یک عدد تخم مرغ خام را با عسل به خوبی مخلوط کنید. سپس این ترکیب را به یک فنجان شیر تازه گاو که از قبل جوشیده و ولرم شده است، اضافه کنید. میتوانید برای بیشتر نتیجه گرفتن از این روش، آن را به صورت ناشتا و برای مدت ۱۰ روز مصرف کنید.
سخن پایانی
طی مدت درمان زخم معده با عسل به کمک روشهای ذکر شده، افرادی که به زخم معده دچار شدهاند بایستی از مصرف مواد غذایی حاوی فیبر، مواد غذایی که حاوی سبوس و یا الیاف گیاهی باشند خودداری کنند.
نکته قابل ذکر برای عموم این است که حتیالامکان از شستن ظروف خود با سیم ظرفشویی جلوگیری کنید زیرا لایه آلومینیومی پوشاننده ظروف به این طریق نمایان شده و هنگام پخت غذا به درون غذا میرود و باعث ناراحتیهای معده از جمله زخم معده میشود. همچنین سعی کنید از ظروف آلومینیومی استفاده نکنید و یا ظروف را با پودر ساقه گندم یا چوبک بشویید. راههای پیشگیری از زخم معده را نیز مطالعه کنید.
منبع:سایت ستاره
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}