ارائه نرم‌افزار جامع مديريت اموال كار نمارايانه مبتني بر باركد و RFID

باتوجه به حجم بالاي اموال در ادارات سازمان‌ها، امكان نگهداري آمار و اطلاعات و اموال‌گرداني در سازمان‌هاي بزرگ بسيار دشوار و گاه غيرممكن است و بعضاً در زمان اموال‌گرداني مغايرت‌هاي بي‌شماري به چشم مي‌خورد كه رديابي آن كاري طاقت‌فرسا و گاهي غيرممكن خواهد بود. براي نگهداري دقيق اين اطلاعات، همچنين كنترل اموال مستهلك و ارائة گزارشات مديريتي، جهت جمع‌آوري اموال و محاسبة استهلاك به روش ساده شركت كارنما
سه‌شنبه، 25 اسفند 1388
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
ارائه نرم‌افزار جامع مديريت اموال كار نمارايانه مبتني بر باركد و RFID
ارائه نرم‌افزار جامع مديريت اموال كار نمارايانه مبتني بر باركد و RFID
ارائه نرم‌افزار جامع مديريت اموال كار نمارايانه مبتني بر باركد و RFID






باتوجه به حجم بالاي اموال در ادارات سازمان‌ها، امكان نگهداري آمار و اطلاعات و اموال‌گرداني در سازمان‌هاي بزرگ بسيار دشوار و گاه غيرممكن است و بعضاً در زمان اموال‌گرداني مغايرت‌هاي بي‌شماري به چشم مي‌خورد كه رديابي آن كاري طاقت‌فرسا و گاهي غيرممكن خواهد بود.
براي نگهداري دقيق اين اطلاعات، همچنين كنترل اموال مستهلك و ارائة گزارشات مديريتي، جهت جمع‌آوري اموال و محاسبة استهلاك به روش ساده شركت كارنما رايانه (www.karnama.com) نرم‌افزار اموال مبتني بر باركد و يا RFID را ارائه نموده است. اين نرم‌افزار كه مديريت اموال را برعهده دارد با ويژگي كاربري بسيار آسان و حذف ورود اطلاعات به صورت دستي و به حداقل رساندن خطا در ورود اطلاعات، امكان نگهداري اطلاعات اموال و دارايي‌هاي ثابت و اموال‌گرداني را براي بسياري از سازمان‌ها امكان‌پذير نموده است. در اين روش طبقه هر كالا، طبق آيين‌نامه دولتي اموال و كدينگ خاص داراي يك شماره منحصر به فرد در سيستم مي‌گردد. اين كد به صورت يك باركد و يا يك Tag RFID روي آن كالا الصاق مي‌گردد و همين‌طور براي هر پرسنل و هر اتاق يك كد منحصر به فرد وجود دارد و اموال به يك شخص منتسب مي‌گردد. هرگونه جابجايي اموال بين اشخاص و يا اتاق‌ها و يا خروج يك كالا از سازمان، در سيستم ثبت مي‌گردد. اموال‌گرداني با استفاده از يك دستگاه كامپيوتر پرتابل (Hand held) انجام مي‌گردد. به اين‌صورت كه باركد الصاق شده بر روي كالا به وسيلة دستگاه خوانده مي‌شود و سابقة آن كالا در
سيستم مشخص مي‌شود و مغايرت نمايش داده مي‌شود.
روش ديگر براي شناسايي خودكار اموال روش مبتني بر RFID مي‌باشد. در اين روش نواع مختلفي از Tag و يا Readerها وجود دارند. Tagهاي RFID بر روي هريك از اموال الصاق مي‌گردند. لازم به ذكر است در اين روش، نيازي نيست كه RFID Reader به Tagها نزديك شوند، Tagها مي‌توانند مخفي باشند و همزمان با هم خوانده شوند. مثلاً درنوع خاصي از RFID اموال‌گردان در يك اتاق از فاصلة 10 الي 15متري مي‌تواند با اجراء كردن نرم‌افزار امال روي كامپيوتر پرتابل كلية Tagهاي روي اموال را بخواند يا در زمان خروج يك كالا از سازمان به طور اتوماتيك اطلاعات كالاي خارج شده، زمان و ساعت خروج ثبت مي‌گردد و برگة خروج صادر مي‌گردد و در نرم‌افزار كالا به عنوان كالاي خروجي درنظر گرفته مي‌شود. باتوجه به برتري‌هاي ذكر شده فوق و به علّت تسريع در عمل اموال‌گرداني و درگير نشدن تعدادي از پرسنل، هزينه‌هاي اموال‌گرداني و درگير نشدن تعدادي از پرسنل، هزينه‌هاي اموال‌گرداني نيز بسيار كاهش مي‌يابد و به علّت حذف ورود اطلاعات به صورت دستي امكان خطا به حداقل رسيده و سرعت به بالاترين حد ممكن افزايش مي‌يابد. حداقل تجهيزات سخت‌افزاري براي استفاده از اين روش، يك دستگاه كامپيوتر پرتابل و يك دستگاه پرينتر باركد مي‌باشد. اين نرم‌افزار هم‌اكنون در بسياري از سازمان‌هاي دولتي نصب و درحال كار مي‌باشد.
شركت كارنما (88100202) رايانه امكان نصب نرم‌افزار را به صورت آزمايشي و بازديد از مكان‌هايي كه نرم‌افزار در آن اجرايي گرديده است را براي سازمان‌ها فراهم آورده است.
منبع:نشريه دنياي کامپيوتر و ارتباطات ،شماره 80




ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط