چگونه یک آسیاب بادی بسازیم؟

در گذشته آسیاب‌های بادی در مزارع و آسیاب‌ها استفاده می‌شدند، اما امروزه برای تولید الکتریسیته به مقیاس بسیار زیاد و هم چنین در خانه مورد استفاده قرار می‌گیرند که این دومی (استفاده در خانه) هزینه قبض‌های برق را به طور قابل
پنجشنبه، 27 شهريور 1393
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
چگونه یک آسیاب بادی بسازیم؟
چگونه یک آسیاب بادی بسازیم؟

 

تألیف و ترجمه: حمید وثیق زاده انصاری
منبع: راسخون



 
در گذشته آسیاب‌های بادی در مزارع و آسیاب‌ها استفاده می‌شدند، اما امروزه برای تولید الکتریسیته به مقیاس بسیار زیاد و هم چنین در خانه مورد استفاده قرار می‌گیرند که این دومی (استفاده در خانه) هزینه قبض‌های برق را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد. اگر قصد دارید برای روشن ساختن خانه‌تان، خودتان آسیاب بادی بسازید ، ما شما را با روند کامل ساخت آن آشنا می‌کنیم.
یک آسیاب بادی، دارای ساختاری است که برای مهار انرژی باد به جهت تولید نیرو به کار می‌رود. سابقاً از آسیاب‌های بادی برای به کار انداختن سنگ آسیاب جهت آسیاب کردن غلات و یا کشیدن آب از چاه‌ها استفاده می‌شد. گر چه اخیراً، توربین‌های بادی که مدل‌های پیش رفته‌ی آسیاب‌های بادی هستند، برای تولید الکتریسیته مورد استفاده قرار می‌گیرند.
چگونه یک آسیاب بادی بسازیم؟

چرا [بهتر است که] برای خود آسیاب بادی بسازید؟

انرژی باد که به مدت طولانی نادیده گرفته می‌شد، امروزه به منبع مهمی از تولید انرژی بدل شده است. از آن جایی که این انرژی سازگار با محیط زیست است، بسیاری از افراد آن را به عنوان جای گزینی نسبت به منابع انرژی تجدید نشدنی برمی‌گزینند. از دیگر مزایای انرژی باد می‌توان به کاهش در هزینه‌ها و توانایی فراوان آن اشاره کرد. بر خلاف آن چه افراد تصور می‌کنند، شما می‌توانید آسیاب بادی خود را به جهت مهار این منبع پاک انرژی بسازید تا احتیاجاتتان را برآورده سازد. اگر چه آسیاب‌های بادی آماده در بازار موجود است، اما دارای قیمت گزافی هستند. به عبارت دیگر، ساختن یکی از آنها توسط خودتان می‌تواند به پس ‌انداز پولی که با زحمت به دست آورده‌اید، کمک کند.

چگونه می‌توانید به تنهایی یک آسیاب بادی بسازید؟

پره‌های آسیاب بادی شما می‌تواند از پلاستیک و یا چوب ساخته شوند. به علت استقامت آن در برابر بادهای شدید، پلاستیک‌های پی وی سیِ مجرای فاضلاب، ماده‌ای ایده‌آل برای ساخت پره‌های آن است. حتماً از پوشش رنگی مقاوم در برابر اشعه‌ی ماوراء بنفش جهت محافظت آن در برابر خورشید استفاده کنید. اطراف پره‌ی روی لوله را علامت‌ گذاری کرده و آن را ببرید. پس از برش می‌توانید گوشه‌های آن را با کاغذ سنباده تمیز کنید. چرخ میانی آسیاب بادی قسمتی است که پره‌ها و موتور جریان برق را به یک دیگر متصل می‌سازد. یکسان بودن ضخامت چرخ میانی با ضخامت موتور به لحاظ عمل کرد بدون اشکال آسیاب بادی از اهمیت زیادی برخوردار است. جهت اتصال چرخ میانی به پره‌ها، نیاز است به: قرقره‌ای با ضخامت 6 اینچ، محوری برابر با ضخامت موتور، قطعاتی کوتاه از فولاد یک چهارم اینچی که دارای طول 12 اینچ و عرض 2 اینچ باشند. برای ساخت مولد بادی پره، به لوله‌ی پی وی سی به طول 48 اینچ و ضخامت 6 اینچ نیاز دارید. مطمئن شوید که قرقره در محور موتور برق به خوبی جای گرفته باشد، به طوری که دستگاه بتواند موتور را بچرخاند. از دستگاه دریل برای ایجاد سوراخی درون قرقره و محور استفاده کنید و این دو را به وسیله‌ی مهره‌ای پیچ کنید. برای این که بدانیم چه فاصله‌ای باید بین دو پره ایجاد شود، محیط چرخ میانی را اندازه گرفته و آن را به 3 قسمت تقسیم کنید. دستگاه مولد باد را با استفاده از لوله‌ی ای بی اس به بالای دکل متصل کرده تا بتواند موتور جریان برق را در خود جای دهد. از تکه‌ای چوب برای پر کردن پهنای دستگاه استفاده کنید به طوری که میله از آن بیرون بزند.
در آخر، تمام موتور را در جعبه‌ای محافظ بر روی دکل قرار دهید. با استفاده از فولادی محکم پایه‌ای ساخته و آن را به کمک دریل، به دستگاه متصل کنید. می‌توانید باد نمایی را برای ایمن ساختن آسیاب بادی در برابر بادهای شدید به دستگاه متصل سازید. مهم‌ترین کار نصب یک دستگاه تنظیم‌ کننده در میان منبع باتری و آسیاب بادی است. در نبود دستگاه تنظیم‌کننده، باتریها بیش از حد شارژ شده و در نتیجه منجر به خراب شدن آسیاب بادی می‌گردد. مبدلی با جنسی مرغوب خریداری نموده و آن را به آسیاب بادی متصل کنید تا جریان متناوب برق (AC) را به خانه‌ی شما بفرستد.
با داشتن یک آسیاب بادی در حیاط پشتیتان، قادر خواهید بود که مقدار قابل توجهی از درآمد خود را که پیش از این صرف پرداخت هزینه‌ی قبض برق می‌شد، پس‌انداز نمایید. خانواده‌های زیادی در سر تا سر منطقه از این ایده استقبال کرده‌اند. اگر هنوز این کار را نکرده‌اید، زمان آن رسیده که این دستگاه را بسازید. این کار هم به نفع شما و هم محیط زیست خواهد بود.



 

 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط