ناشناس
Blue whale
سلام
ببخشید من یه مشکلی دارم نمیدونم جایه درستی مطرح کردم یا نه؟
راستیتش من چند وقته مطالب این چالش جدید، نهنگ ابی رو دنبال میکنم، عکس هاشو پیگیری میکنم، کلیپ هاشو میبینم.... یه چند وقت هم دنباله نرم افزارش... بودم، یعنی دنباله این بودم برم مسخرشون کنم از این جور داستانا.
الان یه حسی ولم نمیکنه نمیدونم چه جوری توصیفش کنم؟
انگار یه چیزی بهم میگه برو دنبالش، از یه طرف نمیخوام برم سمتش از یه طرف هم وقتی بهش فکر میکنم یه حسی خوبی بهم دست میده، راستیتش نمیدونم چیکار کنم ولم کنه؟
ممنون میشم کمکم کنید.
مشاور: خانم مولوی زاده
با سلام دوست عزیز؛ بازی هایی نظیر نهنگ آبی، شیربیشه، عقاب آسمان از جمله بازیهای اینترنتی خطرناک است که بازیگردانان آن با اهداف پشت پرده خود سعی در نفوذ در نوجوانان و جوانان ناپخته و ناآگاه نموده و با واگذاری یک سری از وظایف به آنها در طول مدتی معین وی را دعوت به چالش نهایی که همان خودکشی است می نماید. فیلیپ بودکین یک دانشجوی روسی است که ادعا می کند این بازی (نهنگ آبی) را پایه ریزی نموده است و خود فردی است که به دلایل نشانه های اختلال روانی از دانشگاه اخراج گردیده است. بودکین در خصوص انگیزه اش اعلام کرده که هدف او از پایه ریزی این بازی این بوده که با فشار به کسانی که به نظر می رسند برای جامعه هیچ ارزشی ندارند به پاکسازی اجتماعی از این افراد مبادرت کند و آن ها را وادار به خودکشی نماید. در این چالش اینترنتی روان پریشانه از مخاطبین که اکثرا از اقشار نوجوان می باشند درخواست می گردد تکالیف روزانه ای را انجام داده و در پایان روز عکس های آنرا به ادمین ارسال کنند تا تکلیف بعدی به آنها واگذار گردد. در روند این مراحل درخواست های نامتعارف و خشونت گرایانه ادمین که غالبا ماهیت خودآزاری را به مخاطب القاء می کند آغاز گردیده و ادامه می یابد و نهایتا قربانی در پنجاهمین مرحله این بازی با پرش از یک مکان مرتفع به زندگی اش پایان می یابد و داوطلب نگون بخت که وظایفش را در هر مرحله به پایان رسانیده و این مراحل تأثیرات شدید روحی بر وی گذاشته است هر چه راحت تر آماده برای خودکشی گردیده و ناچار به پذیرش فرمان نهایی (پنجاهمین فرمان) می گردد و این بازی احمقانه اینگونه به پایان می رسد. در اینجا با توجه به تفسیر این بازی و هدف بازیگردان از به چالش کشیدن مخاطب که عموما نوجوانان می باشند (با توجه به حس هیجان خواهی آنها در دوران نوجوانی) شما دوست عزیز به تأمل بیشتری در این موضوع فرا خوانده می شوید. همچنین با توجه به اینکه ابزارهای بیشتری جهت ارضاء نیاز هیجان طلبی خود در دنیای اطراف خود در دسترس دارید به شما دوست عزیز توصیه می گردد که خود را (حتی جهت کنجکاوی) به گرداب این چالش فرو نبرده و هوشیارانه به عنوان یک جوان خردمند، بازیگردان این چالش را از رسیدن به اهداف احمقانه خود که ریشه در روان پریشی وی نیز دارد ناکام گذاشته و با پرهیز از ورود به چنین بازیهای ناکارآمد و غیرمؤثر در زندگی شخصی و اجتماعی خود از ایجاد زمینه بروز آسیب در زندگی شخصی خود جلوگیری به عمل آورید. انجام فعالیت های ورزشی پرهیجان و سرگرمی هایی که حس هیجان خواهی شما را پاسخگو می باشد به شما در مدیریت هیجانی تان کمک نموده که در اینجا به شما دوست عزیز و برادر گرامی انجام این فعالیت ها و پرداختن به چنین سرگرمی هایی توصیه می گردد. با آرزوی موفقیت و شادکامی برای شما