ناشناس

چطوری بگم که بریم پیش یک مشاوراونطورکه شماپاسخ دادین معلومه نیازمندمشاوره هستیم؟

سلام خانم ضیایی خیلی ممنون ازمشاوره اتون بنده میخوام مشکل بینمون حل بشه اماشماعرض نکردین چطوری وقتی بحثی صورت گرفت من چیکارکنم چون واقعادیگه کلافه شدم البته بهش پیشنهادرفتن پیش مشاوره رودادم اماایشون بسیارمخالفن ومعتقدهستن هیچ مشاوره ای کمک نمیکنه فقط حرفاتومیشنوه و... چطوری بهشون بگم که بریم پیش یک مشاوراونطورکه شماپاسخ دادین معلومه نیازمندمشاوره هستیم؟
سه‌شنبه، 15 اسفند 1396
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

چطوری بگم که بریم پیش یک مشاوراونطورکه شماپاسخ دادین معلومه نیازمندمشاوره هستیم؟

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 21 ساله )

سلام خانم ضیایی خیلی ممنون ازمشاوره اتون
بنده میخوام مشکل بینمون حل بشه اماشماعرض نکردین چطوری وقتی بحثی صورت گرفت من چیکارکنم چون واقعادیگه کلافه شدم البته بهش پیشنهادرفتن پیش مشاوره رودادم اماایشون بسیارمخالفن ومعتقدهستن هیچ مشاوره ای کمک نمیکنه فقط حرفاتومیشنوه و...
چطوری بهشون بگم که بریم پیش یک مشاوراونطورکه شماپاسخ دادین معلومه نیازمندمشاوره هستیم؟


مشاور: خانم ضیایی

سلام و عرض ادب خدمت شما خانم محترم
بیان کردین" وقتی بحثی صورت گرفت من چیکارکنم": دوست گرامی فراگرفتن مهارت های زندگی برای همه ی ما ضروری است در واقع همه ی ما باید مدیریت خشم، روش های حل تعارض، همدلی کردن، حل مساله و... را بلد باشیم تا بتوانیم در موقعیت های مختلف، رفتار مناسبی از خودمان بروز دهیم تا از جدال و بحث جلوگیری کنیم.
اینجا چند نکته لازم است خدمتتان عرض کنم:
از جر و بحث‌های بی‌نتیجه و غیر سازنده پرهیز کنید: دعوا کردن و درگیری بین زن و شوهر ممکن است دلخوری‌هایی ایجاد کند که به مرور باعث فاصله گرفتن آنان از یکدیگر شود. دعواها ممکن است افراد را سرخورده کند و آن‌ها را به سمت نارضایتی از زندگی سوق دهد. تا جای ممکن از دعوا کردن، جر و بحث‌های بی‌نتیجه و غیر سازنده پرهیز کنید.
دوربین را به سمت خودتان بچرخانید: به عنوان نمونه چه کارهایی (هرچند کوچک و معمولی) می‌توانم برای بهتر شدن رابطه‌مان انجام دهم؟ دست کشیدن از چه رفتارهایی می‌تواند همسرم را خوشحال کند؟.
شما باید بر سر اختلافاتتان مذاکره کنید، آن هم در زمان و مکانی مناسب و از انتقاد، سرزنش و دیگر رفتارهای آسیب زننده به رابطه اجتناب کنید.
قدردان خوبی‌هایش باشید: فکر کردن به نکات مثبت همسر و موهبت‌های زندگی مشترکتان باعث می‌شود روح تازه‌ای به رابطه‌تان دمیده شود. تلاش کنید از همسرتان به خاطر خوبی‌هایش تشکر کنید.
با این کارها می‌توانید از بروز جر و بحث و مشاجره‌های شدید در هنگام بروز تعارض پیشگیری کنید. در حقیقت با این کار خود و همسرتان را برابر بروز مشکلات شدید واکسینه کرده‌اید.
اینجا چند نمونه از راهکارها را برای خلع سلاح کردن همسرتان بیان می کنم:
موقعی که همسر شما انتقاد می کند، برای خلع سلاح کردن وی، تایید کردن موارد درست، راهکار مفیدی است. باید در ابتدا به دقت به حرف های او گوش دهید و سپس به یکی از روش های زیر عمل کنید.
روش اول: موافقت با قسمتی از حرف ها
یعنی بخشی از انتقاد را که با آن موافق هستید، تایید می کنید و بقیه را نادیده می گیرید.
مثلا: همسر :  خانه خیلی کثیف است، تو بی مسئولیت هستی و شما می گویید: حق با توست،  امروز خانه شلوغ شده.
روش دوم: موافقت احتمالی : تایید می کنید که احتمال دارد انتقادت درست باشد
مثلا همسر : خانه خیلی کثیف است، تو بی مسئولیت هستی. و شما می گویید : احتمالا من امروز به اندازه کافی در مورد مرتب نگه داشتن خانه توجه نکردم.
همچنین بیان کردین" همسرم به شدت مخالف هستند پیش مشاوره بروند" بهتر است خود شما به مشاوره مراجعه کنید و از روش ها و مهارت هایی که یاد می گیرید در زندگی به کار ببندید و چه بسا رفتار هوشمندانه ی شما در خیلی از موقعیت ها می تواند از تنش و جدال جلوگیری کند.
به امید لحظات خوش در زندگی شما دوست گرامی



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.