ناشناس

مشاوره ازدواج: مشکلات و محدودیت های دوران نامزدی رو چطوری حل کنم؟

با سلام و خسته نباشی خدمت شما عزیزان من و همسرم 1ساله خورده ایی هست که در دوران نامزدی هستیم این روزا مسئله ایی وجود اومده که خیلی سخته برام تصمیم بگیرم من برای سالگرد ازدواجم میخوام بلیط بگیرم برای سفر...
پنجشنبه، 23 فروردين 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

مشاوره ازدواج: مشکلات و محدودیت های دوران نامزدی رو چطوری حل کنم؟

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 28 ساله )

با سلام و خسته نباشی خدمت شما عزیزان من و همسرم 1ساله خورده ایی هست که در دوران نامزدی هستیم این روزا مسئله ایی وجود اومده که خیلی سخته برام تصمیم بگیرم من برای سالگرد ازدواجم میخوام بلیط بگیرم برای سفر...


مشاور: خانم امانی

با عرض سلام و تقدیم احترام خدمت شما پرسشگر محترم! ارتباط شما با ما گویای این است که در صدد انتخاب مسیر صحیح هستید و امیدواریم ما نیز راهنمای خوبی برایتان باشیم.
دوران عقد، دورانی است که خانواده جدید تشکیل شده است، اما این خانواده کوچک به دلیل این ‌که هنوز با والدین خود زندگی می‌کنند و استقلال کامل ندارند، مستقل نشده است .
  1. درخانواده ‌های مختلف حدود مسئولیت ‌ها در این دوران متفاوت است و این می ‌تواند به تعریف انتظارات متفاوت والدین منجر شود و اختلافاتی بین خانواده ‌ها نیز به وجود آورد. این اختلافات وقتی تشدید می‌ شود که هر یک از طرفین بخواهند انتظارات طرف مقابل را براساس فرهنگ خود یا حتی کمبود‌های خود تعریف کنند و در برابر تفاوت انتظارات، انعطاف‌پذیری نشان ندهند. و مثلا وقتی دختر و پسری عقد می کنند، توقعات زن و شوهری از یکدیگر دارند. این در حالی است که بر طبق عرف، تا وقتی که زوجین به خصوص دختر در خانه پدر هستند ملزم به رعایت قوانین آن و برآورده کردن توقعات قبلی خانواده هستند و به دلیل اینکه هنوز وابستگی ‌های اقتصادی به خانواده ‌ها وجود دارد؛ مسۆولیت اقتصادی خانواده به طور کامل منتقل نشده و در این دوران ابهاماتی در پذیرش مسۆولیت ‌های اقتصادی و غیر اقتصادی وجود دارد که می ‌تواند منشا مشکلاتی برای زوجین شود.
  2. به خاطر داشته باشید که وقتی با خانواده‌ی همسرتان رو به رو می‌شوید‌، تفاوت‌های فرهنگی را شاهد خواهید بود، ولی به جای جستجوی نکات منفی آن‌ها به دنبال شباهت‌ها و وفق دادن خود با تفاوت‌ها باشید. مراقب آداب و رسوم آن‌ها باشید. برخی خانواده‌ها رسم ندارند که داماد در منزل‌شان بماند، حتی دوست ندارند که دخترشان تا دیر وقت با همسر عقد کرده‌ی خود بیرون باشد. هر چند سخت است، اما احترام بگذارید و به فرهنگ های ظرف مقابل خود  توجه کنید.
  3.  در دوران عقد فرصت بسیار خوبی برای زوجین فراهم شده تا فارغ از فشار مسۆولیت‌ های زندگی دورانی را با هم سپری کنند تا ضمن شناخت از یکدیگر خاطرات خوشی تولید کنند و تمام عمر از آن بهره ببرند. در این دوران فرصتی فراهم شده است که زوجین به تفاهم ‌هایی دست یابند و برای خانواده‌ جدید خود فرهنگ مستقلی ایجاد کنند. در این دوران می ‌توانند بر سر هنجارهایی که مورد تفاهم هر دو آنهاست، به توافق برسند و بدون تعصب به این‌که ریشه‌ این هنجار در کدام خانواده است، آن را در خانواده خود اجرا کنند.
  4. گاهی اوقات عقد به عنوان شیرین‌ترین دوره زندگی به دلیل فقدان آگاهی و مهارت لازم، به تلخ‌ترین دوره زندگی تبدیل می‌شود.  شناخت عمیق و دقیق مشکلات این دوران و رفع و پیشگیری از بروز آن‌ها می‌‏تواند در بهره‌مندشدن از دوران عقدی شیرین و به‌یادماندنی‌ کمک بزرگی باشد.
  5. هرچند داشتن ارتباط صمیمانه بر پایه‌ی صداقت و تفاهم بین‌ زن و شوهر بسیار اهمیت دارد، اما اگر نتوانید روابط‌تان را با خانواده‌ی یکدیگر به صورت صحیح پایه‌ریزی کنید‌، ممکن است ارتباط بین خودتان نیز آسیب ببیند. یادتان باشد شکل‌گیری و قوت هر رابطه نیاز به زمان دارد‌، پس برای صمیمیت عجله نکنید و گام به گام پیش بروید. فردا برای شماست به شرطی که امروز درست اندیشه کنید.
امیدوارم راهنمایی های بنده کمک کننده باشد ، موفق باشید.

بیشتر بخوانید:

مراحل مهارت حل مشکل
 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.