ناشناس

مخالفت خانواده از ارتباط با دوست مجازی به قصد ازدواج

سلام خسته نباشید. مدتیه که با دختر خانمی تو مجازی آشنا شدم. این دختر خانم تهران هستن و من شمال، ایشون بر خلاف دیگر دختر ها اخلاقه خیلی خوبی دارن و همین اول اخلاق های بده خودشون رو هم نشون دادن یعنی اهله...
7 ساعت و 2 دقیقه پیش
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیدامیرحسین موسوی‌‌ تبار
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

مخالفت خانواده از ارتباط با دوست مجازی به قصد ازدواج

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 23 ساله )

سلام خسته نباشید. مدتیه که با دختر خانمی تو مجازی آشنا شدم. این دختر خانم تهران هستن و من شمال، ایشون بر خلاف دیگر دختر ها اخلاقه خیلی خوبی دارن و همین اول اخلاق های بده خودشون رو هم نشون دادن یعنی اهله...


مشاور: سیدامیرحسین موسوی‌‌ تبار

با سلام، احترام و تشکر از مراجعه شما به سایت راسخون

در ابتدا باید عرض نمایم که شناخت مجازی از همسر آینده امکان‌پذیر است و در دنیای امروز با توجه به پیشرفت تکنولوژی و افزایش ارتباطات آنلاین، بسیاری از افراد از این طریق با یکدیگر آشنا می‌ شوند. هر چند که این شناخت کامل نیست و در ادامه بایستی ارتباط حضوری برای آشنایی بیشتر با رعایت ضوابط شرعی و اخلاقی باشد و با خانواده به طور رسمی به خواستگاری آن دختر بروید چرا که این گونه شأن وی و خانواده اش حفظ می شود و در جلب رضایت خانواده ها جهت گفتگوی بیشتر موثر است. اما در کل برخی نکات را باید در نظر بگیرید:

1. معرفی‌ های صحیح: در فضای مجازی، افراد ممکن است تنها جنبه‌ های مثبت یا آرمانی از زندگی خود را به نمایش بگذارند. بنابراین، مهم است که بتوانید از جوانب مختلف زندگی شخص مقابل اطلاع پیدا کنید و از او بخواهید تا به شما اطلاعات واقعی‌ تری بدهد.

2. گفتگوهای عمیق: برقراری ارتباط حضوری با رعایت ضوابط شرعی و اخلاقی و اطلاع خانواده ها بسیار مهم است و می‌ توانید با برقراری گفتگوهای عمیق و پرسشگری درباره ارزش‌ ها، اهداف، عقاید و حتی علاقه‌مندی‌ های یکدیگر تلاش کنید تا شناخت بهتری از هم پیدا کنید.
 

دوست گرامی، وقتی خانواده از ارتباط حضوری شما با یک فردی که از طریق فضای مجازی با وی آشنا شده اید جلوگیری می‌ کنند، می‌تواند مسئله‌ ای پیچیده و حساس باشد. در چنین وضعیتی، نکات زیر به شما در حل این مشکل کمک می کند:

1. گفتگو با خانواده: با خانواده خود به صورت آرام و محترمانه صحبت کنید. توضیح دهید که چرا این ارتباط برای شما مهم است و این که قصد شما از این ارتباط چیست. سعی کنید تا نگرانی‌ ها و دلایل آنها را نیز بشنوید و درک کنید.

2. توضیح درباره دوستتان: اگر امکان‌پذیر است، درباره شخصیت، ویژگی‌ ها و خوبی‌ های آن دختر برای خانواده‌ تان اطلاعات بیشتری ارائه دهید. این می‌ تواند به آنها کمک کند تا دیدگاه بهتری پیدا کنند.

3. برگزاری دیدار تصادفی: در صورتی که به عمل برقراری ارتباط نزدیک‌ تر با وی فکر می‌ کنید، می‌ توانید برنامه‌ریزی کنید که یک ملاقات گروهی و با حضور دیگر افراد خانواده انجام شود. این امکان می‌ تواند فرصتی مناسب برای آشنایی خانواده با آن دختر باشد.

4. توجه به نگرانی‌های خانواده: سعی کنید نگرانی‌ های خانواده را جدی بگیرید و به آنها نشان دهید که به نظر و احساسات آنها احترام می‌ گذارید. این می‌ تواند به کاهش تنش‌ ها کمک کند.

5. تعادل در روابط: به خانواده‌ تان اطمینان دهید که در عین حال که به این رابطه اهمیت می‌ دهید، همچنین به آنها و نگرانی‌ هایشان نیز توجه می‌ کنید. سعی کنید به ایجاد تعادل میان این دو بپردازید.

6. گام به گام پیش رفتن: اگر خانواده‌ تان به صورت مستقیم با ملاقات حضوری مخالفت می‌ کنند، به مرور زمان و با نشان دادن مسئولیت‌پذیری و ادب می‌ توانید نگرانی‌ های آنها را کاهش دهید و در نتیجه ممکن است نظر آنها تغییر کند.

7. احترام به نظر خانواده: در نهایت، اگر با وجود تمام تلاش‌ ها هنوز خانواده‌ تان قانع نشدند، لازم است به نظر آنها احترام گذاشته و تصمیمات را به تدریج و با در نظر گرفتن زمان و شرایط اتخاذ کنید.
 

در پایان توجه داشته باشید که ارتباطات در این شرایط نیازمند صبر، گفتگو و درک متقابل هستند. امیدوارم که بتوانید به توافقی مناسب دست یابید و روابط خوبی را با خانواده حفظ کنید.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مشاوره مرتبط
موارد بیشتر برای شما