ناشناس

روانشناسی: مشکلم اینه که اعتماد به نفسم خیلی پایینه" چکار کنم که اعتماد به نفسم بالا بره؟

با سلام مشکل من کم بودن اعتماد به نفس است احساس میکنم هر کاری که بخوام انجام بدم درش ناتوانم شوهرم هم سرکش است و در کل احساس سر خوردگی میکنم احساس میکنم حرف هایم برای شوهرم اهمییت نداره و فقط خودش تمام تصمیمات رو میگیره چکار کنم که هم اعتماد به نفسم بالا بره هم حرفهایم بر روی همسرم تاًثیر گذار باشد مچکرم
شنبه، 2 تير 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

روانشناسی: مشکلم اینه که اعتماد به نفسم خیلی پایینه" چکار کنم که اعتماد به نفسم بالا بره؟

ناشناس ( تحصیلات : دیپلم ، 28 ساله )

با سلام
مشکل من کم بودن اعتماد به نفس است احساس میکنم هر کاری که بخوام انجام بدم درش ناتوانم
شوهرم هم سرکش است و در کل احساس سر خوردگی میکنم
احساس میکنم حرف هایم برای شوهرم اهمییت نداره و فقط خودش تمام تصمیمات رو میگیره
چکار کنم که هم اعتماد به نفسم بالا بره هم حرفهایم بر روی همسرم تاًثیر گذار باشد
مچکرم


مشاور: احسان فدایی

با عرض سلام و تقدیم احترام خدمت شما پرسشگر محترم! ارتباط شما با ما گویای این است که در صدد انتخاب مسیر صحیح هستید و امیدواریم ما نیز راهنمای خوبی برایتان باشیم.
مشکلی که شما با آن مواجه هستید در واقع ضعف اعتماد به نفس است و در واقع همین مسئله موجب شده است در بسیاری از کارها احساس ناتوانی کنید و استعدادها و توانمندی های خودتان را نادیده بگیرید. البته در برخورد با همسرتان لازم است به راهکارهای جرئت ورزی نیز عمل نمایید که ان شاء الله در مکاتبات بعدی شما با ما آنها را نیز تقدیم می کنیم. به هر حال توصیه می کنیم از طریق تقویت اعتماد به نفس سعی کنید این افکار و احساسات را درون خودتان بهبود بخشید. زیرا مشکل اصلی شما ضعف در همین زمینه است.
جهت تقویت اعتماد به نفس عمل به چند راهکار توصیه می شود.
اما راهکارهای تقویت اعتماد به نفس
1. ارزیابی امکانات و محدودیت های خود: تطابق واقع بینانه بین توانایی ها و محدودیت ها. اگر کسی پیش از توانایی خود از خود انتظار داشته باشد او گامی برخلاف اعتماد به نفس برداشته است.
2. ثبت و یادآوری نقاط درخشان زندگی: فهرستی از موفقیت های کوچک و بزرگ گذشته خود تهیه کنید، هراز گاهی آن را مرور کنید. یادآوری و مرور آن به شما یک نوع مسرّت باطنی می دهد.
3. تلقین به نفس: مغز حتی در خواب نیزدر حال فعالیت و پردازش اطلاعات است، قبل از خواب جملات مثبتی را به خود تلقین کنید. این امر اگر تکرار شود اثر با دوام در شخصت شما بر جای می گذارد.
4. احراز شایستگی در عمل: کارهای محوّل شده به خود را (کوچک و بزرگ) به خوبی انجام دهید و با این کار مهر تأییدی از طرف دیگران بر رفتار و عمل خود دریافت کنید. معمولاً افرادی که کارهای خود را نیمه تمام رها می کنند، احساس خوبی در مورد خودشان ندارند. ملاک ارزیابی شخصیت صرفاً در کارهای بزرگ ظاهر نمی شود. بلکه در چگونگی انجام کار تجلّی می یابد.
5. مطالعه زندگینامه بزرگان: این کار به شما نیرو می دهد که در مقابل سختی ها سر فرود نیاورید و توانایی های خود را بسیج کنید و به جنگ ضعف های خود بروید. این کار باعث می شود که شما به جنبه های مثبت شخصیت، زندگی و انسان ها بیشتر توجه داشته باشید، اغلب انسان های موفق بر اثر تلاش، بردباری، تحمل فقر و نداری به مراتب عالی رسیده اند. فقط کافی است شما زندگی افراد موفق را مطالعه کنید این کار بهتر است به طور روزنامه و 5 الی 10 دقیقه انجام شود تا اثربخش تر باشد.
6. توسعه اطلاعات عمومی: اطلاعات عمومی به شما فرصت می دهد که با آمادگی در مباحث گوناگون به بحث و تبادل نظر بپردازید و با تشویق های دیگر مواجه شوید و نیرو بگیرید تا گامی بلندتر بردارید.
7. تقویت ارتباط با خدا: برای موفقیت خود به خداوند توکل و توسل داشته باشید و از او بخواهید در تنهایی ها و ناامیدها دستگیری کند. چشم امید از غیراو بستن و به او پیوستن اعتماد به نفس شما را تقویت می کند.
8. تقویت اراده: اعتماد به نفس امری اکتسابی است، انسانهای شاخص تنها با همت خویش آن اطمینان خاطر و اعتماد به نفس را ذره ذره اندوخته اند.
9. تمرکز فکر: مثل ذره بین عمل کنید، نور را متمرکز کنید و آتش ایجاد کنید. یعنی از پراکنده کاری پرهیز کنید. اگر توانایی های شما یک جا جمع شود موفق تر خواهید بود. (به داشته های خود تمرکز بخشید.)
موفق باشید.

بیشتر بخوانید:

چگونگی تأثیرگذاری اعتماد به نفس بر...



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
موارد بیشتر برای شما