ناشناس

چطور برای کنکور درس بخوانم؟

سال اول دبیرستان رشته ریاضی بودم تابستون تغییر رشته دادم امسال میرم تجربی نمیدونم کار درستی بود یانه. رشته تجربی سخته و برای قبولی در کنکور تلاش خیلی خیلی زیادی میخواد. نمیدونم چطور باید برای کنکور...
دوشنبه، 26 شهريور 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

چطور برای کنکور درس بخوانم؟

ناشناس ( تحصیلات : دبیرستان ، 16 ساله )

سال اول دبیرستان رشته ریاضی بودم تابستون تغییر رشته دادم امسال میرم تجربی نمیدونم کار درستی بود یانه.
رشته تجربی سخته و برای قبولی در کنکور تلاش خیلی خیلی زیادی میخواد. نمیدونم چطور باید برای کنکور...


مشاور: خانم عقیقی

با سلام. همه از کنکور یک غول می سازند و به دانش اموزان تحویل می دهند. کنکور هم مثل بقیه امتحانات است فقط با این تفاوت که شما با رقبای بیشتری طرف هستید.

اصلا نگرانی به خود راه ندهید. نگرانی زیاد باعث می شود که نتوانید برنامه ریزی کنید و خوب تمرکز کنید و درس بخوانید.  اگر شما بتوانید خوب درس بخوانید با دقت، نکته سنج و عمیق حتما در کنکور موفق می شوید.

برای خوب درس خواندن یک برنامه ریزی دقیق لازم است. به جای اینکه نگران باشید سعی کنید بیشتر درس بخوانید اگر دانش آموزان بتوانند تفریحات غیر ضروری خود را در  این یک سال ، کمتر کنند و زمان بیشتری را به درس خواندن اختصاص دهند موفق می شوند. مگر بقیه افراد چگونه کنکور می دهند. نه از سیاره دیگر آمده اند و نه استعداد خیلی عجیب و غریبی دارند. افرادی موفق شده اند یک برنامه ریزی دقیق داشته اند. آنها از زمان خود به بهترین نحو استفاده کرده اند. بنابر این شما هم مانند بقیه به راحتی می تواند موفق شوید. به خود این اطمینان را داشته باشید که می توانید. شما مطمئنا در خیلی از جا ها موفق شده اید. پس حتما در کنکور هم موفق می شوید.

برای درس خواندن نیاز به توجه و تمرکز دارید. توجه و تمرکز اساس درک و فهم مطالب است. بدون توجه  و تمرکز ، مطالعه عملا سودمند نخواهد بود. سعی کنید از مواردی که موجب بر هم خوردن تمرکز شما می شود دوری کنید. مانند تلفن همراه، سر و صدا، نور کم یا زیاد اتاق، سرما یا گرمای محیط و از این قبیل . بنابر این جایی رو انتخاب کنید که بیشتر موجب متمرکز شدن شما باشد.

- برای درس خواندن با انگیزه و هدف داشت. اگر یک هدف مهم و بزرگ برای خود داشته باشد سعی می کنید برای رسیدن به آن هدف تلاش کنید و این می تواند انگیزه ای باشد برای درس خواندن شما. انگیزه موتور محرک انسان است بدون داشتن انگیزه هیچ حرکتی از فرد سر نمیزند. سعی کنید برای خود اهدافی در نظر بگیرید که این موجب افزایش انگیزه در شما شود. مثل یک تصویر زیبا از داشتن یک آینده خوب ، یک تصویر از شغلی که می خواهید داشته باشید.

- پس قبل از هر چیز برنامه ریزی دقیقی داشته باشد. و تمام تلاش خود را برای حفظ آن برنامه لحاظ کنید با داشتن اعتماد به نفس به اجرای برنامه ریزی خود بپردازید. به توانایی خود اعتماد داشته باشید. و اجازه ندهید هیچ چیزی برنامه ریزی شما را بر هم بریزد. به این موضوع ایمان داشته باشید که شما با انرژی و توانایی زیادی به این دنیا آمده اید فقط باید این توانایی را به کار بگیرید و در استفاده مناسب از ان تلاش کنید.

- اگر مسئله ای در محیط خانوادگی شما وجود دارد که موجب بر هم خوردن توجه و تمرکز شما را میشود آن را حل کنید.

- در هنگام مطالعه خود را د رحال و هوای مخصوص آن موضوع قرار دهید تا تمرکز شما افزایش یابد. مثلا اگر دارید شعری می خواندید خود را در حال و هوای سراینده شعر قرار دهید.  یا مثلا می خواهید یک مسئله هندسه را مطالعه کنید خود را به جای کسی قرار دهید که زمان های پیش آن فرمول یا قضیه را مطرح کرده اند. این موجب میشود که ذهن شما متمرکز و متوجه این مسئله باشد.

- بعد از هر 45دقیقه به مدت یک ربع به استراحت بپردازید و بعد از چند ساعت مطالعه یک استراحت نیم تا یک ساعته داشته باشید. در زمان استراحت فقط استراحت کنید. یعنی اینکه به ذهن خود اجازه بدهید که آرام باشد. استفاده از تلویزیون و موبایل در زمان استراحت توصیه نمیشود. زیرا باعث خستگی ذهن و کاهش تمرکز و توجه در دوره بعدی مطالعه شما میشود. در این زمان به انجام کارهای مورد علاقه تان مشغول باشید. به تصاویر مورد علاقه تان نگاه کنید. از اتاق مطالعه خارج شوید  و اصلا به درس فکر نکنید.

- تغذیه مناسب را فراموش نکنید.گاهی اوقات کمبود مواد مورد نیاز بدن موجب بر هم خوردن تعادل و بی نظمی ذهنی ما میشود.  نوشیدنی هایی مانند شیر یا آبمیوه های طبیعی، بیسکویت و آجیل می تواند مفید باشد. از نوشیدن قهوه ، چای و نوشیدنی های صنعتی در زمان مطالعه خودداری کنید زیرا موجب افزایش استرس و اضطراب میشه و در طولانی مدت باعث بهم خوردن تمرکز و ایجاد خستگی خواهد شد. خوردن صبحانه فراموش نشود چون موجب کاهش استرس و افزایش تمرکز حواس است.

- سعی کنید از نکات مهم نکته برداری کنید. تا بتوانید آخر هر هفته یا آخر هر ماه آن را مرور کنید و تمام مطالب در ذهن شما بازخوانی شود. نکته برداری کار مهمی است که خیلی ها نادیده میگیرند. و فکر می کنند وقت شان را می گیرد. در صورتی که این نکات مهم می تواند در زمان های کوتاه موجب یادآوری خیلی از مطالب شود.

می توانید خودتان برای خودتان برنامه ریز کنید می تواندی هم از یک مشاور خوب برای برنامه ریزی استفاده کنید. بنابر این:

به خود ایمان داشته باشید

برنامه ریزی کنید

از زمان خوب استفاده کنید

و مطمئن باشید موفق می شوید.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مشاوره مرتبط