ناشناس
با همسرم از لحاظ فرهنگی مشکل داریم، ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سلام.هشت ماهه ازدواج کردم و با همسرم به خاطر رفتارش مدام در گیرم سر صحبت کردن غذا خوردن تو خونواده پایینی بزرگ شده و خیلی چیزها مهم نیست براش مثلا سر سفره نا مرتب غذا خوردن با صدا چیزی خوردن و خیلی چیزهای دیگه و بخصوص حرف زشت زدن ممنون میشم راهنماییم کنید
مشاور: احسان فدایی
با سلام و سپاس از همراهی شما، از این که ما را امین خود دانستید کمال تشکر وقدردانی را داریم. ما قدر ارتباط با شما را میدانیم.
از دیدگاه اسلام خانواده دارای نقش و جایگاه بالایی میباشد و زن و شوهر و تمام اطرافیان آنان وظیفه دارند با تمام وجود از کیان خانواده حراست کنند. حتی زمانی که زن و شوهر با هم اختلاف دارند اسلام به آنان توصیه میکند تا زمانی که این اختلافات قابل تحمل است از فرو پاشی خانواده جلوگیری کنند.
خواهر گرامی! درست است که شما با همسرتان کفویت فرهنگی ندارید ولی به هر حال خودتان ایشان را انتخاب نموده و باید توجه داشته باشید که وجود چنین اختلافاتی در خانواده ها امر طبیعی است، آنچه در این میان اهمیت دارد و باعث جدا شدن خانواده موفق از خانواده نا موفق میشود؛ نحوه برخورد و تعامل زن و شوهر با اینگونه مسائل است، پس به جای نگرانی راه حل های پیش روی خود را با دقت بررسی کنید تا برای مشکل خود چاره بیابید. ما عمق نارضایتی شما را از رفتارهای همسرتان میفهمیم و میدانیم که به ستوه آمدهاید ولی چارهای نیست که این صفات او را اولا به عنوان یک نقص انسانی بپذیرید و سپس برای برطرف شدن آن برنامهریزی نمایید.
اما راهکارها:
-سعی کنید لیستی از مواردی که فکر میکنید همسرتان نیاز به اصلاح این موارد دارد را تهیه کنید و با یک اولویت بندی برای آنچه ضروری است، اقدام به صحبت با او نمایید. مثلا اگر فکر میکنید اول باید صحبت کردن او اصلاح شود، پس در درجه اول روی این موضوع کار کنید و بعد مثلا غذا خوردن و دیگر موارد را شروع کنید.
- یکی از عوامل بسیار مهم برای استحکام خانواده و رضایت زن و شوهر از زندگی زناشویی، داشتن نگرش مثبت نسبت به همسر و مثبتاندیشی دربارة اوست. مثبتاندیشی به مفهوم پذیرفتن توانمندیها، صداقت، قابلیت اعتماد و صمیمیت یک شخص دیگر است. مثبت اندیشی نسبت به همسر به معنای خوب دیدن همسر، علاقه داشتن به او، و داشتن احساس مثبت نسبت به اوست.
- غم و نگرانی را از چهرة خود بزدایید و با رویی باز و چهرهای خندان با او روبهرو شوید. هنگام ورود شوهرتان به خانه به استقبال او بروید، به او سلام و خسته نباشید بگویید، از حالش جویا شوید، به او بگویید که از آمدن او خوشحالید و دلتان برای او تنگ شده بود.
- زمانی که او را بی حال و بی انگیزه میبینید، شما سر صحبت را باز کنید، و با او حرف بزنید؛ با شوهرتان شوخی کنید و او را بخندانید؛ کنارش بنشینید و با او درد دل کنید؛ از اتفاقاتی که در روز برایش رخ داده بپرسید، به سخنانش با توجه و علاقه گوش دهید؛ کنار شوهرتان بنشینید و با هم فیلم مورد علاقهاش را تماشا کنید.
- پیش از ورود شوهر، خود را بیارایید، لباسهای زیبا و اغوا کننده بپوشید، عطر یا ادکلن خوش بو استعمال کنید، و به او نشان دهید که همة این کارها را برای او انجام دادهاید. سعی کنید در روابط جنسی که با شوهر خود دارید جذاب و متنوع ظاهر شوید. با مهربانی از او بخواهید توقعات خود را در زمینه مسائل جنسی برای شما بگوید و شما هم سعی کنید به توقعات او جامه عمل بپوشانید.
- به این نکتة مهم توجه داشته باشید که، برای مردان نشان دادن عشق خود از طریق معاشقه و آمیزش بسیار راحتتر از بیان لفظی آن است، بنابراین تمایل شوهرتان را به معاشقه و آمیزش، نوعی ابراز عشق و علاقه به حساب آورید. البته، مرد نیاز دارد احساس کند دوستش دارند نه آنکه تحملش میکنند؛ و این زمانی حاصل میشود که زن با رغبت به این خواستة شوهرش پاسخ دهد. به طور خلاصه، از هر راه و روشی برای باز کردن دریچههای قلب شوهرتان به سمت خودتان استفاده کنید. با انجام این کار، حتی اگر لفظ «دوستت دارم» را از او نشنوید رفتار و گفتارش نشان دهندة نهایت عشق و علاقة او به شما خواهد بود. بطور کلی اگر نیازهای واقعی همسرتان را درست بشناسید و آنها را برطرف نمایید همسرتان نیز مطیع شما شده و خواسته های شما را خواهد پذیرفت و خودش را تغییر میدهد ولی با دعوا و جنجال نهتنها اصلاح نمیشود بلکه رو به لجبازی میآورد. در حق او دعا کنید و از خداوند بخواهید که مهر و محبت شما و همسرتان را افزایش دهد.
موفق و پیروز باشید.
بیشتر بخوانید:
توجه به تفاوت های زن و مرد