ناشناس

ارشد بدون کنکور چگونه است؟

درود. بنده کارشناسی کامپیوتر، گرایش نرم افزار هستم. در مقطع ارشد، بدون کنکور چه رشته هایی میتونم بخونم؟ البته غیر از رشته خودم. سپاس
شنبه، 6 بهمن 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

ارشد بدون کنکور چگونه است؟

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 37 ساله )

درود. بنده کارشناسی کامپیوتر، گرایش نرم افزار هستم. در مقطع ارشد، بدون کنکور چه رشته هایی میتونم بخونم؟ البته غیر از رشته خودم. سپاس


مشاور: احسان فدایی

پاسخ:

با سلام و تقدیم احترام خدمت شما پرسشگر محترم! بحث بدون آزمون یا با آزمون بودن گرایش ها را باید از سازمان سنجش استعلام کنید و در این زمینه اطلاعات کافی نداریم ولی در خصوص گرایش مهندسی نرم افزار در مقطع ارشد اطلاعاتی را تقدیم می نماییم.

گرایش مهندسی نرم‌افزار در کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر:

در گرایش نرم‌افزار در مقطع کارشناسی ارشد دانشجویان با سیستم‌های عامل پیشرفته، بانکهای اطلاعاتی، برنامه‌نویسی پیشرفته و تحت WEB، الگوریتم‌های پردازش موازی و ... آشنا می‌شوند. این گرایش در کنار گرایش الگوریتم و محاسبات از گرایش‌هایی است که دانشجویان دارای مدرک کارشناسی از گرایش نرم افزار می‌توانند بطور مستقیم و بدون نیاز به گذراندن واحدهای جبرانی به تحصیل در آن بپردازند. تفاوت این دو گرایش در ضریب دروس تخصصی نرم افزار در کنکور کارشناسی ارشد است. به این صورت که این دروس در گرایش مهندسی نرم افزاربا ضریب ۲ اعمال می‌شوند حال آنکه در گرایش الگوریتم و محاسبات ضریب ۳ منظور می‌شود. در نتیجه دانشجویانی که تسلط کامل‌تری به دروس نرم افزاری دارند برای تحصیل در رشته مهندسی نرم افزار می‌بایست نسبت به دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در گرایش الگوریتم و محاسبات را دارند، دارای توانایی های ریاضی و کامپیوتر پایه بیشتری باشند. با توجه به دروسی که در این گرایش از گرایش‌های کارشناسی ارشد، ارائه می‌شوند دانشجو می‌تواند توانایی های متفاوتی را کسب کند که در زیر به آنها اشاره می‌شود:

* طراحی و پیاده سازی پایگاه داده‌‌ها

با توجه به آنچه که یک کارشناس مهندسی نرم افزار در طول تحصیل فرا می‌گیرد ، یک کارشناس ارشد قدرت طراحی و پیاده سازی پایگاه های داده پیچیده تر و دقیق تر با حداقل خطا و همرنگ‌تر با سیستم های روز دنیا را دارا خواهد شد.

* مهندسی نرم افزار

به خودی خود معقوله بسیار پیچیده ای در مورد روش‌های مدیریت، طراحی، پیاده سازی و نگهداری برنامه‌ها و پروژه‌های نرم افزاری است و کارشناس ارشد، قدرت کنترل تمام موارد بالا را در برنامه های عظیم نرم افزاری خواهد آموخت.

* سیستم های عامل

دانشجویان کارشناسی در طول تحصیل خود به طور تئوری و غیر سنگینی با سیستم‌های عامل و زیر و بم های آنها آشنا می‌شوند حال آنکه کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار تا جایی پیش می‌رود که بتواند یک سیستم عامل مستقل و جدید و در عین حال شایسته را پیاده سازی کند.

* اتوماسیون اداری

اتوماتیک کردن روند فعالیت‌های یک اداره موسسه یا سازمان به وسیله کامپیوتر.

* برنامه نویسی همروند

به وجود آوردن همزمان چند برنامه در کامپیوتر و مدیریت آنها.

* الگوریتم‌های موازی

شکستن الگوریتم‌ها به قسمت هایی که میتوانند به صورت همزمان توسط چند پردازنده انجام شوند به منظور افزایش سرعت اجرای الگوریتم.

* طراحی و ساخت کامپایلرها

بر خلاف کارشناسان نرم افزار که نسبت به کامپایلرها شناخت پیدا می‌کنند، کارشناسان ارشد، قدرت طراحی و ساخت این قسمت مهم از دنیای تولید نرم افزار را خواهند آموخت.

* شبیه سازی و گرافیک کامپیوتری

شبیه سازی و گرافیک کامپیوتری هم در معقوله مهندسی نرم افزار طبقه بندی شده و کارشناس ارشد از آموزش‌های قدرتمندی جهت انجام آنها بهره خواهد برد.(1)

پی نوشت:

  1. به نقل از سایت:

http://3gaam.com/field/content/45

موفق باشید.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
موارد بیشتر برای شما