ناشناس

همسرم شهوت خرید داره" چه کنم؟

با سلام. بنده حدود 10 ماه است که عقد کردم مشکلی که در موردش با همسر خیلی صحبت میکنیم این مسئله ست که اگر مثلا ایشون تصمیم بگیره یه وسیله ای بخره، کاری کنه، جایی بره یا ... از من سوال میکنه ولی اگر من در هر مورد حتی کوچکترین موارد بهش بگم نه نمیخواد انجام بدی سریعا بهش بر میخوره --------------- موضوع بعدی هم که هست ایشون به معنی کامل کلمه "شهوت خرید" داره هر چی میبینه میخواد هر چی مد نظرشه گرون و ارزون میخره اگر بهش بگم این یه دونه رو نخر بشدت باز هم بهش بر میخوره. چیکار کنم با این رفتارها ؟؟؟
يکشنبه، 16 تير 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

همسرم شهوت خرید داره" چه کنم؟

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 27 ساله )

با سلام. بنده حدود 10 ماه است که عقد کردم مشکلی که در موردش با همسر خیلی صحبت میکنیم این مسئله ست که اگر مثلا ایشون تصمیم بگیره یه وسیله ای بخره، کاری کنه، جایی بره یا ... از من سوال میکنه ولی اگر من در هر مورد حتی کوچکترین موارد بهش بگم نه نمیخواد انجام بدی سریعا بهش بر میخوره
---------------
موضوع بعدی هم که هست ایشون به معنی کامل کلمه "شهوت خرید" داره
هر چی میبینه میخواد هر چی مد نظرشه گرون و ارزون میخره اگر بهش بگم این یه دونه رو نخر بشدت باز هم بهش بر میخوره. چیکار کنم با این رفتارها ؟؟؟


مشاور: احسان فدایی

با سلام و سپاس از همراهی شما، از این که ما را امین خود دانستید کمال تشکر و قدردانی را داریم. ما قدر ارتباط با شما را می دانیم.

خوب می‌دانیم که ممکن است با برخوردهایی از سوی همسرتان مواجه باشید که توجیه مناسبی برای آن نیابید و باعث رنجش خاطرتان گردد؛ امّا اگر به دقّت بنگرید، درخواهید یافت شما تنها فردى نیستید که با این مسائل در خانواده خود به ویژه در دوران آغازین زندگی مشترک مواجه هستید؛ متأسفانه بسیاری از مسأله مشابه شما رنج می برند؛ لذا آن را به عنوان یک مسأله ببینید نه یک معضل و مشکل لاینحل که بخواهید در مقابل آن کم بیاورید. تجربه نشان داده است زوج های جوان در دوران عقدشان به خاطر عدم آشنایی با روحیات و اخلاقیات همدیگر و اختلاف نظرها و اختلاف سلیقه ها در مسائل جزئی زندگی دچار تنش می شوند. کمال خواهی، مطلق نگری و ایده آل گرایی آنها اگر به همراه حلم و بردباری و سعه صدر نباشد شیرینی دوران نامزدی را به تلخی تبدیل می کنند. البته اختلاف نظر و عقیده در ابتدای زندگی برای دختر و پسری که از خانواده های مختلف و روحیات متفاوت برخوردارند زیاد دور از انتظار نیست و مشکل مهمی نیست، به شرطی که زود حل شود و طولانی یا مکرر نشود. زیرا ازدواج چون نهال نوپایی است که اگر در معرض مداوم طوفان اختلاف و درگیری ها قرار گیرد امکان شکسته شدن دارد. پس باید هوشیار باشند و اجازه ندهند مسائل جزئی و سطحی خللی در زندگی آنها ایجاد کند.

برادر گرامی! احتمالا همسرتان قدری درگیر با مشکل زودرنجی است و البته مقداری از این موضوع به این علت است که هنوز روحیات یکدیگر را به خوبی نشناخته اید و به همین دلیل هم ایشان زودناراحت می شوند. این حالت طبیعی است ولی باید مقداری از این موضوع را نیز مربوط به دوران عقد بدانیم که هنوز هر دوی شما با اخلاقیات یکدیگر کامل آشنا نشده اید. 

بهترین کار برای تمام شدن این ماجرا این است که به سرعت همسرتان را به شناخت کافی از خودتان برسانید و او را در جلسات مشاوره با خود همراه سازید. مشاور کمک می کند تا او به اشتباهاتش پی ببرد و سریع تر خودش را اصلاح کند یا مثلا اگر اهل ولخرجی است سعی می کند بیشتر خودش را کنترل نماید.

چند راهکار برای سازگاری بهتر زوجین در دوران عقد:

 1.در مورد اختلافات دوران عقد زن و شوهر باید سعی کنند فرد مقابل را درک کنند و از نگاه او به مسائل نگاه کنند. در موارد بروز مشکل آنها باید از نگاه همسر به مسئله نگاه کنند و ببینند او چه نظری دارد و در چه موقعیتی قرار دارد. 2.زن و شوهر در دوران عقد باید سعی کنند از لجبازی خودداری کنند زیرا در این صورت نه تنها فرد مقابل بلکه خودشان نیز عذاب روحی خواهند داشت. 3.آنها باید سعی کنند عقاید و سلایق هم را بشناسند و بدانند که مثلا همسرشان چقدر روی این مسئله حساس است و مسائلی که خیلی روی آنها حساس است را رعایت کنند. اگر یکی از زن و شوهر این کار را انجام دهند طبیعتا فرد مقابل نیز همین همکاری را با همسرش خواهد داشت. 4.زوجین باید سعی کنند که انتقاد پذیر باشند و عیبها و کاستی های خود را بپذیرند. و صادقانه زندگی کنند. 5.اگر خواستید به همسرتان انتقاد کنید اول از خوبی هایش بگویید و وقتی اعتماد سازی انجام شد و فهمید که صادقانه به او انتقاد می کنید، آنوقت انتقاد را مطرح کنید. 6.دختر و پسر در دوره نامزدی باید تلاش کنند که انعطاف پذیر باشند یعنی بتوانند در شرایط مختلف خود را با آن شرایط تطبیق دهند. 7.آنها باید به هم احترام بگذراند و حدالمقدور از کلمات زیبا برای خطاب قرار دادن هم استفاده کنند. در این صورت اصلا کار به بی احترامی و لجبازی نمی کشد. 8.سعی کنید جر و بحث نکنید. هر وقت عصبانی شدید از محیط خارج شوید و بگویید من الان بر می گردم، قدمی بزنید و وقتی آرام شدید برگردید. 9.هرگز در حال عصبانیت بحث نکنید و تصمیم نگیرد. 10.سعی کنید به عقاید و سلایق همسرتان توهین نکنید که او نیز همان کار را خواهد کرد. 11.یکی از راهکارها این است که هر کدام از زوجین عقاید و باورهایش را در یک برگه بنویسند و به هم بدهند. 12.سعی کنید علت رفتارهای او را کشف کنید. مثلا ممکن است رفتارهای منفی او بخاطر فشار روی او باشد .13. اگر شرایط مالی او خوب نیست سعی کنید با او کنار بیایید و با کم کردن توقعات و قانع کردن خانواده سعی کنید زودتر عروسی کنید. در نهایت چیزی که می تواند سازگاری بین زوجین را تعیین کند میزان صبر و گذشت آنهاست. کسی که در مشکلات و اختلافات صبر می کند مانند کشاورزی است که محصول خود را می کارد و زمانی که این محصول به رشد لازم برسد آنها را برداشت خواهد کرد. کسی هم که محبت و گذشت و صبر دارد به زودی محصول آنها را که همان آرامش و خوشبختی و محبّت فرد مقابل است، بدست خواهد آورد.

موفق و پیروز باشید.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.