ناشناس

اگر مکانی توسط ما اندکی نجس شده باشد و کسی که در ان مکان نماز میگذارد از این موضوع بی خبر باشد در صورتی که ما بدانیم" حکمش چیست؟

اگر مکانی توسط ما اندکی نجس شده باشد و کسی که در ان مکان نماز میگذارد از این موضوع بی خبر باشد در صورتی که ما بدانیم و به هر علتی او را از این موضوع با خبر نسازیم ؛ حال اگر او پس از وضو با پای خیسی که نجاست را از فرش انتقال میدهد نماز بخواند ایا نماز های او به گردن ما خواهد بود؟ و حکم اینکار برای ما چیست؟ (یا اینکه به هر علتی جایی که توسط ما نجس شده است به هر قسمت از بدن او سرایت کند)
شنبه، 13 مهر 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

اگر مکانی توسط ما اندکی نجس شده باشد و کسی که در ان مکان نماز میگذارد از این موضوع بی خبر باشد در صورتی که ما بدانیم" حکمش چیست؟

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 36 ساله )

اگر مکانی توسط ما اندکی نجس شده باشد و کسی که در ان مکان نماز میگذارد از این موضوع بی خبر باشد در صورتی که ما بدانیم و به هر علتی او را از این موضوع با خبر نسازیم ؛ حال اگر او پس از وضو با پای خیسی که نجاست را از فرش انتقال میدهد نماز بخواند ایا نماز های او به گردن ما خواهد بود؟ و حکم اینکار برای ما چیست؟
(یا اینکه به هر علتی جایی که توسط ما نجس شده است به هر قسمت از بدن او سرایت کند)


مشاور: خانم نورالدینی

سلام
نظر چند تن از مراجع عظام خدمت شما ارائه میشود

آیت الله خامنه ای: اطلاع دادن در مورد نجاست، در غیر از خوردنی و آشامیدنی و ظرفهای غذا، لازم نیست.

آیت الله مکارم: در وسایلی مانند لباس نمازگزار، حوله دست و صورت و ظروف غذا اگر نجس شود بنابراحتیاط واجب باید خبر دهد.

آیت الله شبیری زنجانی: اعلام لازم نیست مگر اینکه نجاست در معرض آن باشد که به چیزهای خوردنی و آشامیدنی سرایت کند و شما آن را در اختیار دیگری قرار داده باشید.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.