ناشناس

تحصیل در خارج از کشور چگونه است؟

سلام. من در رشته ی علوم و ادبیات انسانی در حال تحصیل هستم؛ در پایه ی یازدهم. البته من واقعا تصمیم به این کار دارم. پس مرا راهنمایی اساسی بکنید. در آینده میخواهم وکیل بشوم. در کشور آلمان در شهر برلین و در یک دانشگاه خوب. شرایطش چیست؟ کدام دانشگاه بهتراست؟ و شرایط معدل و... چیست؟ ممنون.
چهارشنبه، 27 آذر 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

تحصیل در خارج از کشور چگونه است؟

ناشناس ( تحصیلات : دبیرستان ، 16 ساله )

سلام. من در رشته ی علوم و ادبیات انسانی در حال تحصیل هستم؛ در پایه ی یازدهم. البته من واقعا تصمیم به این کار دارم. پس مرا راهنمایی اساسی بکنید. در آینده میخواهم وکیل بشوم. در کشور آلمان در شهر برلین و در یک دانشگاه خوب. شرایطش چیست؟ کدام دانشگاه بهتراست؟ و شرایط معدل و... چیست؟ ممنون.


مشاور: خانم قربانی

با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی سایت راسخون.
در حال حاضر حدود ۳۸۰ مرکز آموزش عالی با ۲ میلیون دانشجو در آلمان به تحصیل مشغول هستند. حدوداً ۱۲% از کل دانشجویان آلمان را، دانشجویان خارجی تشکیل می‌دهند. اگر قصد تحصیل در این ‌کشور را دارید لازم است دو مرحله اساسی را دنبال نمایید.
۱- دریافت پذیرش از یکی از دانشگاه های آلمان
فرایند پذیرش ویزای دانشجویی برای هر مقطع متفاوت است. شرایط پذیرش دانشگاه‌های آلمان در مقطع کارشناسی (Bachelor)عبارتند از:
با توجه به احتمال تغییر شرایط بهترین کار مراجعه به وب سایت دانشگاه مربوطه در سال تحصیلی مورد نظر است. اما شرایط کلی از این قرار است:
- در دوره‌های کارشناسی معمولاً تحصیل به زبان آلمانی است و داشتن مدرک B2 الزامی می‌باشد.
ارائه مدرک زبان انگلیسی (در صورتی که رشته تحصیلی به زبان انگلیسی باشد): مدرک IELTS با نمره حداقل ۶ و یا TOEFL با نمره حداقل ۸۰ .
- مدرک دیپلم به همراه ریز نمرات: شرط معدل برای تحصیل در آلمان برای مدرک دیپلم بالای ۱۵می‌باشد. (تحصیل در آلمان با معدل پایین تنها برای دانشگاه‌های خصوصی امکان پذیر است.)
- مدرک پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات
- برای اینکه در این مقطع مورد پذیرش قرار بگیرید، باید بیشتر از ۲۲ سال سن نداشته باشید. (دانشگاه‌های غیر رایگان معمولاً سن‌های بالاتر را نیز قبول می‌کنند و شرایط سنی تحصیل در آلمان برای دانشگاه‌های خصوصی سختگیرانه نیست.)
- امکان دریافت بورس در این مقطع تقریباً وجود ندارد و هزینه‌ای که باید سالیانه به دانشگاه پرداخت کنید تقریباً بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ یورو است. البته اکثر دانشگاه‌ها امکان استفاده از خوابگاه دانشجویی را برای متقاضیان فراهم ساخته اند. همچنین دانشجویان در کنار تحصیل اجازه کار به صورت پاره وقت (۲۰ ساعت در هفته) را دارند.
- انگیزه نامه (SOP) تنظیم درخواست نامه تحصیل برای دانشگاه مربوطه. تأییدیه این درخواست نامه از Uni-assist (اختیاری). انگیزه نامه (SOP) در واقع انگیزه شما را برای تحصیل در آلمان نشان می‌دهد. این نامه یک متن ساده دارد اما نگارش صحیح این متن بسیار تعیین کننده است و انگیزه شما را برای تحصیل در المان نشان ‌میدهد. در این نامه لازم‌ است به چرایی انتخاب این‌ کشور، این دانشگاه، رشته‌ تحصیلی، هدف و.. اشاره نمایید. برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آلمان، تحویل کامل و بی عیب و نقصِ درخواست نامه تحصیل و همچنین تحویل صحیح همه مدارک به دانشگاه، نخستین شرط لازم است. Uni-assist مدارک شما را چک می‌کند و سپس به شما جهت تکمیل آنها کمک خواهد کرد. Uni-assist در انتها این مدارک بی عیب و نقص را برای دانشگاه‌های طرف قرارداد خود (که حدوداً ۱۰۰ دانشگاه معتبر در آلمان می‌باشد) ارسال خواهد کرد. نتایج بررسی بعد از ۳ الی ۴ هفته به شما ابلاغ خواهد شد و البته هزینه هم دارد‌.
- رزومه (CV)
۲- اخذ وقت سفارت آلمان برای ویزای دانشجویی و مصاحبه در سفارت:
بعد از دریافت پذیرش از یکی از دانشگاه‌های آلمان باید جهت دریافت وقت مصاحبه در سفارت آلمان اقدام نمایید. رزرو وقت درخواست ویزای تحصیلی آلمان فقط به صورت آنلاین و از طریق سایت سفارت آلمان امکان پذیر است. در حال حاضر با توجه به اینکه تعداد متقاضیان دریافت ویزای تحصیلی آلمان بسیار زیاد است، روند دریافت وقت مصاحبه بسیار مشکل شده و دانشجویانی که پذیرش دانشگاهی دریافت کرده اند یا قصد دریافت پذیرش دارند، باید با برنامه ریزی و زمان بندی دقیق نسبت به دریافت پذیرش و وقت مصاحبه از سفارت اقدام نمایند. دریافت وقت سفارت آلمان در تهران برای اخذ ویزای تحصیلی حدوداً ۱۴ ماه طول می‌کشد. مدارک لازم جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان برای تقدیم به سفارت:
یکی از پیش شرط‌های مهم اخذ ویزای دانشجویی، این است که مشخص نمایید در سال اول اقامت، از چه طریقی می‌توانید مخارج زندگی خود را تأمین کنید. در این راستا باید تقریباً معادل ۹.۰۰۰ یورو در یکی از حساب‌های خود در ایران داشته باشید.
- پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه و دو کپی از آن
- عکس و شناسنامه
-پذیرش تحصیلی
فرم پرشده درخواست ویزا
- انگیزه نامه (SOP)
- زندگی نامه
- مدارک سوابق شغلی (در صورت وجود)
- هزینه صدور ویزای تحصیل در آلمان (۶۰ یورو)
گواهی پایان دوره سه ساله متوسطه (به همراه ترجمه)
- گواهی پشتیبانی مالی: ارائه گواهی تمکن مالی به ارزش ۸٫۶۰۰ یورو. (ضمانت مالی ویزای دانشجویی آلمان می‌تواند بجای گواهی تمکن مالی از طریق یکی از وابستگان در آلمان نیز ارائه شود.) توجه داشته باشید که تمامی مدارک باید توسط مترجم رسمیِ دادگستری ترجمه و به تأیید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه ایران رسیده باشد. و نکته بعدی اینکه‌ مشکلی برای خروج از کشور نداشته باشید.

دوست عزیز، تنوع رشته هاو دانشگاه های المان بسیار زیاد است و برای اطلاع از جزییات دقیق باید با موسسات حقوقی که فعالیت انها اعزام دانشجو به خارج است، تماس حاصل فرمایید و از ایشان‌به صورت خصوصی مشاوره دریافت کنید.
در پناه حق و عاقبت بخیر باشید.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.