ناشناس

پسرم از رفتن به مدرسه مورد علاقه‌اش صرف نظر کرده، چه کنم؟

پسرم کلاس دهمه بعد ازمون مدرسه مورد علاقش قبول شده بعد یکماه کلاس درتابستان میگه من نمیخوام سختی بکشم منو دربیار خیلی حالش بده امروز ازمون داشته وخراب کرده وازمن توقع داره که ببرمش دولتی بهش گفتم بهیچ وجه بگید چکنم
يکشنبه، 3 دی 1402
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: فاطمه سادات زاهدی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

پسرم از رفتن به مدرسه مورد علاقه‌اش صرف نظر کرده، چه کنم؟

ناشناس ( تحصیلات : فوق لیسانس ، 52 ساله )

پسرم کلاس دهمه بعد ازمون مدرسه مورد علاقش قبول شده بعد یکماه کلاس درتابستان میگه من نمیخوام سختی بکشم منو دربیار خیلی حالش بده امروز ازمون داشته وخراب کرده وازمن توقع داره که ببرمش دولتی بهش گفتم بهیچ وجه بگید چکنم


مشاور: فاطمه سادات زاهدی

باسلام و وقت بخیر خدمت شما همراه گرامی راسخون

خوشحالم که در این مسیر کنار شما هستم
 

سال انتخاب رشته یکی از سال های حساس و پرچالش برای دانش آموزان و والدین است . در این مسیر ما به ثبات قدم و اقتدار والدین احتیاج داریم . اما قبل از آن باید این نکته را مدنظر داشته باشید که یک فضای امن را برای نوجوان ایجاد کرده باشید که در این فضا ، فرزند شما احساس تنش و فشار روانی نداشته باشد .
 

هماهنگی مدرسه و خانه یکی دیگر از فاکتورهای مهم در موفقیت تحصیلی نوجوانان است .
 

گاهی وقت ها والدین فکر می کنند هرچه مدرسه سخت گیر تر باشد فرزندشان بیشتر درس می خواند اما تحقیقات نشان داده اند که سختگیری در هر زمینه ای اگر بیش از اندازه باشد می تواند نتیجه ی معکوس دهد و باعث دلزدگی فرد شود .
 

برخی مواقع مدارس به این علت که راندمان کاری خودشان افزایش پیدا کند به دانش آموزان فشار بیش از اندازه می آورند و آنها را دلسرد می کنند و مانند دانش آموزانی مانند فرزند شما ممکن است اینگونه در ابتدای سال  از ترس اینکه نتوانند با این سختی همراه شوند پا پس می کشند .

در این طور مواقع بهتر است به عنوان یک والد آگاه ابتدا با فرزندتان ابراز همدلی داشته باشید ، شرایط را به طور واقع بینانه از نظر او  بنگرید با او صحبت کنید ، اجازه دهید از ترس هایش بگوید اما شما در بابر این ترس هایش ناتوان نباشید ؛ سعی کنید از توانمندی ها و دستاوردهایی که تاکنون داشته برایش بگویید .

ممکن است گاهی مواقع وقتی شما از این دستاوردها و توانمندی های او می گویید فرزندتان آن را باور نداشته باشد و حرف شما را قبول نکند در این مواقع بهتر است از او بخواهید با یک مشاور خبره و متعهد صحبت کند .
 

اما گاهی ممکن است این ترس ها واقعیت داشته باشد و فرزند شما واقعاً استعداد و توانمندی حضور در یک مدرسه با سطح بالا را نداشته باشد و یا فردی باشد که خیلی نتواند خودش را با شرایط سخت تطبیق دهد که در این طور مواقع پیشنهاد می شود  والدین با نگاه بازتری به این مساله بنگرند ؛ آیا سلامت جسم و روان فرزندشان برایشان مهم تر است یا حضور او در یک مدرسه و دانشگاه عالی  بدون داشتن سلامت جسم و روان !!!
 

امیدوارم در مسیر فرزندپروری هاتون بهترین ها برای شما پیش بیاید .
 

فاطمه سادات زاهدی

کارشناس ارشد مشاوره

درمانگر کودک و نوجوان



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.