سارا

با سلام در زمان طوفان نوح آیا این طوفان و باران شامل تمام کره زمین بود و تمام زمین را فرا گرفت ؟ و...

با سلام در زمان طوفان نوح آیا این طوفان و باران شامل تمام کره زمین بود و تمام زمین را فرا گرفت ؟ و آیا حضرت خدیجه قبل از پیغمبر ازدواج کرده بودند؟
دوشنبه، 29 آذر 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

سارا

با سلام در زمان طوفان نوح آیا این طوفان و باران شامل تمام کره زمین بود و تمام زمین را فرا گرفت ؟ و...

سارا ( تحصیلات : دیپلم ، 18 ساله )

با سلام در زمان طوفان نوح آیا این طوفان و باران شامل تمام کره زمین بود و تمام زمین را فرا گرفت ؟ و آیا حضرت خدیجه قبل از پیغمبر ازدواج کرده بودند؟


سلام علیکم ! بله تا کنون طبق آنچه از تمدن بشری به دست آمده چندین مرتبه تمام سطح کره خاکی را آب گرفته که گویا آخرین مرتبه آن هم طوفان نوح ع بوده است. در مورد سوال دوم: برخى گفته اند: رسول خدا همسر باكره اى غير از عائشه نداشته است و در باره خديجه گفته اند: وى قبل از رسول خدا با دو نفر به نامهاى عتيق بن عبد الله مخزومى و ابوهاله تميمى ازدواج كرده بود و فرزندانى از آنان نيز داشته است. اين سخن به اعتقاد برخى از بزرگان شيعه قابل قبول نيست؛ زيرا بخش زيادى از اين قبيل سخنان را طراحان سياست با هدف زدودن هاله قداست و پاكى از رحم بانوئى كه ظرف وجود كوثر قرآن، فاطمه زهرا است ساخته‌اند و لذا دقت در اين موضوع و نقد سخنان موجود در منابع تاريخى و حديثى شك و شبهه را از بين مى برد. ابو القاسم اسماعيل بن محمد اصفهانى از دانشمندان اهل سنت تصريح مى‌كند كه حضرت خديجه سلام الله عليها، باكره بوده است. وكانت خديجة امرأة باكرة ذات شرف ومال كثير وتجارة تبعث بها إلى الشام فتكون عيرها كعامة عير قريش. الأصبهاني، أبو القاسم اسماعيل بن محمد بن الفضل التيمي (متوفاى535هـ)،دلائل النبوة، ج 1 ص 178، تحقيق: محمد محمد الحداد، ناشر: دار طيبة - الرياض، الطبعة: الأولى، 1409هـ. ابوالقاسم كوفى از علماى شيعه، در اين باره استدلال جالبى كرده است كه توجه خوانندگان عزير را به آن جلب مى‌كنيم. وى در كتاب الإستغاثه مى‌نويسد:مورخان و محدثان شيعه و سنى بر اين مطلب اتفاق دارند كه كسى از بزرگان، اشراف، رؤسا و جوانمردان قريش باقى نماند؛‌ مگر اين كه از حضرت خديجه خواستگارى كرد و ازدواج با ايشان را آرزو مى‌كرد؛ اما خديجه كبرى دست رد بر سينه همه آن‌ها زد؛ ولى وقتى رسول خدا صلي الله عليه وآله با او ازدواج كرد، تمام زنان قريش از او فاصله گرفته و رفت و آمد با وى را ترك كردند و گفتند: تو پيشنهاد سران قريش را رد كردى و تن به همسرى كسى دادى كه فقير است و مال و ثروتى ندارد؟! با اين حال چگونه اهل ‏فهم مى‏توانند بپذيرند که حضرت خديجه با يك اعرابى از قبيله بنى تميم ازدواج كرده باشد؛ اما خواستگارى بزرگان قريش را نپذيرفته باشد؟ موفق باشید



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.