ناشناس

سلام اول از همه از شما به خاطر این نامه معذرت میخوام،...

سلام اول از همه از شما به خاطر این نامه معذرت میخوام، واقعا چاره ای نداشتم. این نامه رو 2 روز پیش نوشتم و امروز براتون میفرستم. ------------------------------------------------------------ من به خاطر کارهایی سربازیم هر روز کلی از این اداره به اون اداره میرفتم تا شاید بتونم امریه بگیرم، و کلی راه رفتم (من معمولا تند راه میرم)، حدود یک هفته پیش تو این رفت و آمدها احساس کردم یک چیزی توی مقعد و درست در محل خروج مدفوع (البته داخل منظورمه) هستش که اذیتم میکرد، چندبار رفتم دستشویی تا دفع بشه اما تاثیری نداشت، کلافم کرده بود ولی وقتی اومد خونه دیگه احساسش نکردم، فکر کنم درست از فردای اون روز بود که وقتی زیاد و تند راه میرفتم، هر قدم که برمیداشتم توی مقعدم (درست محل خروج مدفوع) احساس سوزش یا به نوعی درد میکردم، باز وقتی میومدم خونه و تحرک نداشتم دردش میرفت، چند روز پیش که بیرون بودم سوزش یا همون دردش انقد زیاد شد که به سختی راه میرفتم، وقتی رفتم دستشویی وقتی به محل خروج مدفوع دست زدم احساس سورش و درد کردم، من واقعا نمیتونستم برم دکتر، یعنی نمیتونم تحمل کنم کسی مقعدمو معاینه کنه، شرم میکنم، ولی از نگرانی رفتم دکتر و فقط با شرح دردم ایشون این دارو هارو به من دادن که الان سه روزه دارم استفاده میکنم : قرص Cefal-x 500 روزی سه بار قرص Metronidazole 250 روزی سه بار کرم Xylogel (زایلوژل) روزی سه بار کرم Mupirocin - Behvazan 2% روزی سه بار پماد مقعدی Rectol - Myrtol 5% صبح وشب روزی 2 بار هم میشینم تو آبی که با Povidone Iodine 10% مخلوط شده از وقتی رفتم دکتر همش تو خونه هستم و نمیدونم تاثیر داروها چقدر بوده ولی دیگه وقتی دست میزنم سوزش و درد نداره، فقط «بعضی وقتا» که فشار میدم یک لحظه ی خیلی کوتاه یک درد کوچک حس میکنم، اما امروز باز اون چیز رو توی مقهد و محل خروج مدفوع احساس کردم، من نیدونم حالت معمولی مقعد چجوریه ولی آینه رو برداشتم تا خودم نگاه کنم، تو محل خروج مدفوع یه چیز گردی بود که حالت نرمی داشت و به نظرم غیر طبیعی اومد، خیلی خیلی عذر میخوام ولی چون نمیتونم برم دکتر و نشون بدم، از مقعدم دوتا عکس انداختم که از این آدرس میتونید ببینیدشون : http://uplod.ir/jcp04qgcabco/my_pic.zip.htm شما رو بخدا این عکس هارو ببینید و بهم بگید مشکل چیه، لطفا بهم نگید برید دکتر ببینه، من واقعا نمیتونم برم دکتر، شرم میکنم، حتی از لحاظ مالی هم مشکل دارم، برای همین دکتری که رفتم حدود 25 هزار خرچ کردم که برای منی که هیچ درآمدی ندارم خیلیه. لطفا بگید چیکار کنم، اگه این طبیعی نیست چه دارویی مصرف کنم ؟ یک بار دیگه ازتون معذرت میخوام، منتظر پاسختون هستم. در ضمن یادم رفت بگم که من مجرد هستم.
يکشنبه، 26 شهريور 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

سلام اول از همه از شما به خاطر این نامه معذرت میخوام،...

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 24 ساله )

سلام
اول از همه از شما به خاطر این نامه معذرت میخوام، واقعا چاره ای نداشتم. این نامه رو 2 روز پیش نوشتم و امروز براتون میفرستم.
------------------------------------------------------------
من به خاطر کارهایی سربازیم هر روز کلی از این اداره به اون اداره میرفتم تا شاید بتونم امریه بگیرم، و کلی راه رفتم (من معمولا تند راه میرم)، حدود یک هفته پیش تو این رفت و آمدها احساس کردم یک چیزی توی مقعد و درست در محل خروج مدفوع (البته داخل منظورمه) هستش که اذیتم میکرد، چندبار رفتم دستشویی تا دفع بشه اما تاثیری نداشت، کلافم کرده بود ولی وقتی اومد خونه دیگه احساسش نکردم، فکر کنم درست از فردای اون روز بود که وقتی زیاد و تند راه میرفتم، هر قدم که برمیداشتم توی مقعدم (درست محل خروج مدفوع) احساس سوزش یا به نوعی درد میکردم، باز وقتی میومدم خونه و تحرک نداشتم دردش میرفت، چند روز پیش که بیرون بودم سوزش یا همون دردش انقد زیاد شد که به سختی راه میرفتم، وقتی رفتم دستشویی وقتی به محل خروج مدفوع دست زدم احساس سورش و درد کردم، من واقعا نمیتونستم برم دکتر، یعنی نمیتونم تحمل کنم کسی مقعدمو معاینه کنه، شرم میکنم، ولی از نگرانی رفتم دکتر و فقط با شرح دردم ایشون این دارو هارو به من دادن که الان سه روزه دارم استفاده میکنم :
قرص Cefal-x 500 روزی سه بار
قرص Metronidazole 250 روزی سه بار
کرم Xylogel (زایلوژل) روزی سه بار
کرم Mupirocin - Behvazan 2% روزی سه بار
پماد مقعدی Rectol - Myrtol 5% صبح وشب
روزی 2 بار هم میشینم تو آبی که با Povidone Iodine 10% مخلوط شده

از وقتی رفتم دکتر همش تو خونه هستم و نمیدونم تاثیر داروها چقدر بوده ولی دیگه وقتی دست میزنم سوزش و درد نداره، فقط «بعضی وقتا» که فشار میدم یک لحظه ی خیلی کوتاه یک درد کوچک حس میکنم، اما امروز باز اون چیز رو توی مقهد و محل خروج مدفوع احساس کردم، من نیدونم حالت معمولی مقعد چجوریه ولی آینه رو برداشتم تا خودم نگاه کنم، تو محل خروج مدفوع یه چیز گردی بود که حالت نرمی داشت و به نظرم غیر طبیعی اومد، خیلی خیلی عذر میخوام ولی چون نمیتونم برم دکتر و نشون بدم، از مقعدم دوتا عکس انداختم که از این آدرس میتونید ببینیدشون :
http://uplod.ir/jcp04qgcabco/my_pic.zip.htm

شما رو بخدا این عکس هارو ببینید و بهم بگید مشکل چیه، لطفا بهم نگید برید دکتر ببینه، من واقعا نمیتونم برم دکتر، شرم میکنم، حتی از لحاظ مالی هم مشکل دارم، برای همین دکتری که رفتم حدود 25 هزار خرچ کردم که برای منی که هیچ درآمدی ندارم خیلیه. لطفا بگید چیکار کنم، اگه این طبیعی نیست چه دارویی مصرف کنم ؟

یک بار دیگه ازتون معذرت میخوام، منتظر پاسختون هستم. در ضمن یادم رفت بگم که من مجرد هستم.


مشاور: دکتر سیف اله محسنی

با عرض سلام و احترام : قبل از اينکه پاسخ شما را بدهم دو نکته را بايد خدمت شما برادر گرامي عرض کنم. اول اينکه حياء در عين اينکه در بسياري موارد خوب است در بعضي از موارد نيز مضر و بلکه خطرناک است و طبق آموزه هاي اسلامي از اينگونه حياء هاي بي مورد بايد پرهيز کرد مثل حياء در سئوال کردن علمي، حياء در بحث سلامت فرد و... بويژه اينکه شما کم کم در آستانه ازدواج قرار داريد و بايد خيلي زودتر و راحت با اين مسائل کنار بيائيد چون مبحث سلامتي موضوعي نيست که بر اثر خجالت کشيدن با آن بازي کرد که بعضي مواقع عواقب غير قابل جبراني دارد. دوماً اينکه درست است که از نظر مالي مشکل داريد ولي بسياري از مواقع بوده است که بدليل اينکه از همان اول که مشکل بوجود آمده کوچک بوده و با هزينه بسيار کمي قابل حل است بر اثر تأخير و يا بي توجهي و يا هزينه نکردن اوليه مشکل آنقدر بزرگ شده است که يا آن مشکل ديگر قابل حل نيست و يا با هزينه چندين برابر و با دردسرها و عواقب بسيار بيشتر حل شده است لذا به شما دوست بزرگوار توصيه مي کنم درمان خود را ادامه دهيد تا در همان ابتدا حل شود. ضمناً با توجه به علائمي که فرموده ايد زياد جاي نگراني نيست. احتمالاً هموروئيد يا همان بواسير نوع خارجي مي باشد (البته تشخيص هاي ديگر نيز مطرح مي باشد که بايد با معاينه و شرح حال بيشتر مشخص شود مثل شقاق، بيرون زدگي مقعد و...) که درمان اوليه دارويي است که داروهاي تجويزي خيلي خوب بوده است و اگر جواب نداد بوسيله يک عمل جراحي بسيار ساده مشکل قابل حل مي باشد در هر صورت شما براي ادامه درمان بايد مجدداً به پزشک متخصص جراحي عمومي مراجعه نمائيد. موفق باشيد.

تبلیغات در راسخون
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
موارد بیشتر برای شما
عراقچی: اروپایی‌ها در جنگ کنونی آمریکا با ایران، شریک هستند
play_arrow
عراقچی: اروپایی‌ها در جنگ کنونی آمریکا با ایران، شریک هستند
جزئیاتی از جلسه وزیر دفاع با فرمانده هوافضا سپاه
play_arrow
جزئیاتی از جلسه وزیر دفاع با فرمانده هوافضا سپاه
آیا کشورهای منطقه پایگاه‌های آمریکا را برمی‌چینند؟
play_arrow
آیا کشورهای منطقه پایگاه‌های آمریکا را برمی‌چینند؟
در واشنگتن تغییر رژیم رخ داده، نه در تهران!
play_arrow
در واشنگتن تغییر رژیم رخ داده، نه در تهران!
سوال و جواب رئیس دستگاه قضا از دو قاضی
play_arrow
سوال و جواب رئیس دستگاه قضا از دو قاضی
آیا سپاه سلاحی دارد که هنوز از آن در جنگ استفاده نکرده باشد؟
play_arrow
آیا سپاه سلاحی دارد که هنوز از آن در جنگ استفاده نکرده باشد؟
انهدام تجهیزات نظامی مزدوران سعودی در الجوف یمن
play_arrow
انهدام تجهیزات نظامی مزدوران سعودی در الجوف یمن
تجاوز پهپادی رژیم صهیونی به آسمان ضاحیه بیروت
play_arrow
تجاوز پهپادی رژیم صهیونی به آسمان ضاحیه بیروت
آتش زدن پرچم آمریکا در اعتراضات گرانی گازوئیل در ایتالیا
play_arrow
آتش زدن پرچم آمریکا در اعتراضات گرانی گازوئیل در ایتالیا
ورودی موزه لوور به دست معترضان مسدود شد
play_arrow
ورودی موزه لوور به دست معترضان مسدود شد
احتمال حمله مجدد آمریکا چقدر است و پاسخ ایران چه عواقبی برای جهان دارد؟
play_arrow
احتمال حمله مجدد آمریکا چقدر است و پاسخ ایران چه عواقبی برای جهان دارد؟
سرقت پیراهن لیونیل مسی در جریان اعتراضات فرانسه
play_arrow
سرقت پیراهن لیونیل مسی در جریان اعتراضات فرانسه
سرسره‌بازی مرغ‌ها + فیلم
play_arrow
سرسره‌بازی مرغ‌ها + فیلم
تصاویر هوایی از آتش سوزی در کالیفرنیا + فیلم
play_arrow
تصاویر هوایی از آتش سوزی در کالیفرنیا + فیلم
ترامپ: من نمی‌خواهم ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد + فیلم
play_arrow
ترامپ: من نمی‌خواهم ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد + فیلم