يکشنبه، 24 اسفند 1393

پرسش :

آيا در ازدواج،خانواده و پدر و مادر دو طرف، بايد هم کفو باشند؟

پاسخ :
بله مي گوييم خانواده که عام تر هم بشود . يعني خواهر و برادر هم شامل آن مي شود . عزيزان، خانواده ها هم ، بايد هم کفو باشند . زيرا در ايران دو نفر نيستند که با هم ازدواج مي کنند بلکه خانواده ها هستند که با هم ازدواج ميکنند . در غرب است که دو تا جوان با هم ازدواج مي کنند . در غرب يک فرهنگ ويژه اي دارند که واقعا ديدني است . فرزندان تا 18 سالگي تحت کنترل پدر و مادر هستند و بعد آزاد مي شوند و ازدواج مي کنند و کاري هم به خانواده ندارند . در غرب ، به چشم خودم ديده ام که پدر و مادر خبر ندارند که فرزندشان ازدواج کرده است . و در آنجا چيز عجيبي هم نيست . در آنجا ، طرف ده سال است که ازدواج کرده اند و پدر خانمش را نمي شناسد . بعد از چندين سال به فکر مي افتد که پدر خانم را ببيند . او را به رستوران دعوت مي کند و او را مي بيند و هر کس پول خودش را حساب مي کند و مي روند . اين واقعيتي است و مال غرب است. براي ما نيست . در آنجا خانواده بنيان ندارد . و جايگاه ندارد و اين مسئله آنها را واقعا دچار مشکل کرده است . اين چيز خوبي نبوده و آنها هم به بن بست رسيده اند . و فهميده اند اشتباه کرده اند و بنيان خانواده بايد قوي باشد . در ايران خانواده واقعا جايگاه دارد . حالا دختر و پسري که عاشق شده اند و کر و کور شده اند و ازدواج ميکنند و مي دانند که از نظر خانوادگي هم کفو نيستند . ولي ازدواج مي کند . بدانيد آنها پدر شوهر و مادر شوهر شما هستند و بعداً جايگاه پدر بزرگ و مادر بزرگ بچه شما را دارند و بايد به اين ها توجه شود .
منبع:پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي.