جمعه، 19 ارديبهشت 1399

بزرگترین زمین لرزه های دهه 90 در ایران

پرسش :

بزرگترین زمین لرزه های دهه 90 در ایران کدامند؟

پاسخ :
21 مرداد ماه سال 1391 زمین لرزه ای به بزرگی 6 و 6،2 ریشتر شهرستان های: اهر، درزقان، هریس در آذربایجان شرقی را لرزاند که در طی این زمین لرزه 245 روستا لرزید و بیش از 300 کشته و پنج هزار زخمی و مجروح بر جای گذاشت.

21 فروردین ماه سال 1392 زمین لزره ای به بزرگی 6،1 ریشتر در بوشهر.

28 فروردین ماه سال 1392 زمین لرزه ای به بزرگی 7،8 ریشتری در سراوان که بیش از 100 ها کشته و زخمی برجای گذاشت.

بر اساس آمار های منتشر شده حدود 21 مورد زلزله بزرگ در 100 سال اخیر در ایران رخ داد است که زمین لرزه کرمانشاه با قدرت 7،2 ریشتری به این آمار در دهه 90 اضافه شد.

​​​​​​​منبع: شابش