سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

با کودک 3 ساله‏اي که دائم دوست دارد از منزل بيرون برود، چگونه برخورد کنم؟

پاسخ :
براي رفع اين مشکل، راه کارهاي ذيل را به کار ببريد:
1. نياز او را با بردن به بيرون از منزل، پارک، منزل دوستان و نزديکان برآوريد.
2. همسالان او را به منزل خود بياوريد تا با آن‏ها بازي کند.
3. در حد نياز، اسباب بازي‏هايي را برايش فراهم آوريد و کتاب‏هايي مصور تا تصاوير آن‏ها را ببيند.
4. خودتان با او بازي کنيد.
5. در صورت اصرار به بيرون رفتن، از روش حواس‏ پرت کردن (اسباب بازي جديد، خوردني، قصه و...) استفاده کنيد.
اين گونه کودکان، به مراقبت بيشتري نياز دارند؛ زيرا ممکن است از غفلت شما استفاده کرده، به کوچه و خيابان بروند و حوادث خطرناکي را بيافرينند. بايد آنان را از خطرها آگاه کرد؛ البته نه با ترساندن از آدم دزد، لولو خرخره، حيوانات، موجودات خيالي و....
منبع:سايت انوار طاها