چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

رفتن فرد جنب یا حائض به حرم امامزادگان

پرسش :

آیا رفتن فرد جنب یا حائض بر مزار امامزادگان و یا گلزار شهدا و حسینیه‌ها جایز است؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیت اللّه وحید): آرى جایز است.

آیت اللّه وحید: بنابر احتیاط واجب ورود حائض و جنب به امامزادگان واجب‌التعظیم و مشهور مانند حضرت معصومه (س) و حضرت عباس (ع) جایز نیست.

پرسش های مرتبط:

چگونه امام رضا(علیه السلام) را با معرفت زیارت کنم؟

در چه صورتی در مسافرت، نماز شکسته می‌شود؟

مسافر در حرم کدام امامان و در کجاها می تواند نمازش را کامل بخواند؟

آیا گرفتن روزه‌های قضا، در سفر صحیح است؟

زیارت از دیدگاه قرآن و سنت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله دارای چه جایگاهی می باشد؟