چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

نماز قضا در مسافرت

پرسش :

اگر در مسافرت نماز قضا شده باشد و به وطن خود برسیم، چگونه باید بخوانیم؟

پاسخ :
همه مراجع: نماز قضا را باید به همان صورت که قضا شده جبران کرد، بنابراین اگر مسافر که باید نماز را شکسته بخواند، نماز ظهر یا عصر یا عشای او قضا شود، باید آن را دو رکعتی قضا نماید. اگرچه در غیرسفر بخواهد قضای آن را به جا آورد و اگر از کسی که مسافر نیست یکی از این سه نماز قضا شود باید چهار رکعتی قضا نماید، اگرچه در سفر بخواهد قضا نماید.

پرسش های مرتبط:

علت گفتن تکبیرات در آغاز زیارت جامعه کبیره چیست؟

چگونه امام رضا(علیه السلام) را با معرفت زیارت کنم؟

در چه صورتی در مسافرت، نماز شکسته می‌شود؟