چهارشنبه، 2 ارديبهشت 1394

پرسش :

پاكيزگی جامه چه آثاری دارد؟

پاسخ :
امام على عليه‏السلام فرمودند :
مَن نَظَّفَ ثَوبَهُ ، قَلَّ هَمُّهُ .
هر كس جامه خويش را تميز كند ، انديشه و اندوهش كم شود .
كنز الفوائد ، جلد 2 ، صفحه 182 ، بحار الأنوار ، جلد 78 ، صفحه 93 ، حديث 104 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 110
**********
امام على عليه‏السلام فرمودند :
النَّظيفُ مِنَ الثِّيابِ ؛ يُذهِبُ الهَمَّ وَ الحُزنَ ، و هُوَ طَهورٌ لِلصَّلاةِ .
جامه تميز ، اندوه و غم را مى‏بَرَد و مايه طهارت براى نماز است .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 444 ، حديث 14 عن أبي بصير عن الإمام الصادق عليه‏السلام دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 112
**********
امام على عليه‏السلام فرمودند :
غَسلُ الثِّيابِ ؛ يُذهِبُ الهَمَّ وَالحُزنَ ، و هُوَ طَهورٌ لِلصَّلاةِ .
شستن جامه ، اندوه و غم را مى‏بَرَد و مايه طهارت براى نماز است .
الخصال ، صفحه 612 ، حديث 10 عن أبي بصير ومحمّد بن مسلم عن الإمام الصادق عن آبائه عليهم‏السلام ، تحف العقول ، صفحه 102 ، مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 99 ، حديث 185 وليس فيهما «والحزن» وص 229 ، حديث 676 ، مجمع البيان ، جلد 10 ، صفحه 581 عن أبي بصير عن الإمام الصادق عنه عليهماالسلام وفيه «المصلاّة» بدل «للصلاة» ، دعائم الإسلام ، جلد 2 ، صفحه 158 ، حديث 561 عن الإمام الصادق عليه‏السلام نحوه ، بحار الأنوار ، جلد 76 ، صفحه 84 ، حديث 5 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 112
www.hadithcity.com