شنبه، 5 ارديبهشت 1394

پرسش :

حضرت علي (ع) درچند غزوه شركت كرد و دركدام غزوه غايب بود، علت غيبتش چه بود؟

پاسخ :
امير مؤمنان در بيست و شش غزوه از غزوات پيامبر شركت كرد و فقط در غزوه‏ ي «تبوك» به فرمان رسول اكرم (ص) در مدينه اقامت گزيد و از شركت در جنگ باز ماند، زيرا بيم آن مي ‏رفت كه منافقان مدينه در غياب پيامبر شورش كنند و زمام امور را در مركز اسلام (مدينه) به دست گيرند.
تعداد سريه‏ هايي كه رهبري آنها بر عهده‏ ي امام بود به درستي مشخص نيست،

منبع:فروغ ولايت آيت الله سبحاني ص62