شنبه، 19 ارديبهشت 1394

پرسش :

ختنه كردن چه فوايدی دارد؟

پاسخ :
رسول الله صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
خَتِّنوا أولادَكُم يَومَ السّابِـعِ ؛ فَإِنَّهُ أطهَرُ وأطيَبُ وأسرَعُ لِنَباتِ اللَّحمِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
فرزندانتان را در روز هفتم [تولّد] ، ختنه كنيد ؛ چرا كه پاك‏تر و پاكيزه‏تر است و گوشت را سريع‏تر مى‏رويانَد .
الخصال ، صفحه 538 ، حديث 6 عن إسماعيل بن مسلم السكوني عن الإمام الصادق عن آبائه عليهم‏السلام ، الكافي ، جلد 6 ، صفحه 34 ، حديث 1 ، تهذيب الأحكام ، جلد 7 ، صفحه 444 ، حديث 1777 كلاهما عن مسعدة بن صدقة عن الإمام الصادق عليه‏السلام وليس فيهما «أطيب» ، بحار الأنوار ، جلد 104 ، صفحه 109 ، حديث 12 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 588
**********
الإمام عليّ عليه‏السلام :
أسرِعوا بِخِتانِ أولادِكُم ؛ فَإِنَّهُ أطهَرُ لَهُم .
امام على عليه‏السلام :
در ختنه فرزندانتان شتاب كنيد ؛ چرا كه اين كار ، برايشان پاك‏تر است .
دعائم الإسلام ، جلد 1 ، صفحه 124 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 590
**********
عنه عليه‏السلام :
اِختِنوا أولادَكُم يَومَ السّابِعِ لا يَمنَعكُم حَرٌّ ولا بَردٌ ؛ فَإِنَّهُ طَهورٌ لِلجَسَدِ ، وإنَّ الأَرضَ لَتَضِجُّ إلَى اللّه‏ِ مِن بَولِ الأَغلَفِ .
امام على عليه‏السلام :
فرزندانتان را در روز هفتم [تولّد ] ختنه كنيد . نه گرما ، شما را از آن ، باز دارد ، نه سرما ؛ چرا كه اين كار ، مايه پاكىِ تن است و زمين از پيشاب ختنه‏ناشدگان به درگاه خداوند مى‏نالد .
في المصدر : «اختتنوا» ، والتصويب من بحار الأنوار.الخصال ، صفحه 636 ، حديث 10 عن أبي بصير ومحمّد بن مسلم عن الإمام الصادق عن آبائه عليهم‏السلام ، تحف العقول ، صفحه 124 ، بحار الأنوار ، جلد 104 ، صفحه 110 ، حديث 16 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 590
www.hadithcity.com