جمعه، 1 خرداد 1394

پرسش :

مداومت بر خوردن تره چه فايده ای دارد؟

پاسخ :
سُئِلَ أبو عَبدِاللّه‏ِ عليه‌‏السلام عَنِ الكُرّاثِ ، فَقالَ : كُلهُ ؛ فَإِنَّ فيهِ أربَعَ خِصالٍ : يُطَيِّبُ النَّكهَةَ ، ويَطرُدُ الرِّياحَ ، ويَقطَعُ البَواسيرَ ، وهُوَ أمانٌ مِنَ الجُذامِ لِمَن أدمَنَ عَلَيهِ ؛
به نقل از فرات بن اَحنَف: از امام صادق عليه‌‏السلام درباره تره پرسيدند. حضرت فرمودند: «آن را بخور؛ چرا كه در آن، چهار ويژگى است: بوى دهان را خوش مى‌‏سازد ؛ بادها را [از بدن] مى‏‌راند؛ بواسير را ريشه كن مى‌‏كند؛ و براى كسى كه بر [خوردن] آن مداومت ورزد، مايه ايمنى از جذام است».
الكافی، جلد 6، صفحه 365، حديث 4