يکشنبه، 3 خرداد 1394

پرسش :

خوردن چه چيزهايی سستی اندام و سردی مزاج می‌آورد؟

پاسخ :
الإمام الرضا عليه‌‏السلام:
البِطّيخُ عَلَى الرِّيقِ يورِثُ الفالِجَ نَعوذُ بِاللّه‏ِ مِنهُ !
امام رضا عليه‏‌السلام :
خوردن خربزه، ناشتا، سست اندامى - پناه بر خدا - بر جاى مى‌‏گذارد.
بحار الأنوار، جلد 62، صفحه 203، حديث 3 دانش نامه احاديث پزشكي: 1 / 272
*******
الإمام الرضا عليه‌‏السلام:
الاِغتِسالُ بِالماءِ البارِدِ بَعدَ أكلِ السَّمَكِ يورِثُ الفالِجَ .
امام رضا عليه‌‏السلام:
غسل كردن با آب سرد پس از خوردن ماهى، سست اندامى در پى مى‌‏آورد.
بحار الأنوار، جلد 62، صفحه 321 نقلاً عن طبّ الإمام الرضا عليه‌‏السلام ، صفحه 26 وفيه « فإنّ الماء» بدل «الاغتسال بالماء» دانش نامه احاديث پزشكي: 1 / 274