دوشنبه، 4 خرداد 1394

پرسش :

در چه صورتی انسان دوست نداشت از بيماری جدا شود؟

پاسخ :
رسول الله صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
لَو يَعلَمُ المُؤمِنُ حالَهُ فِي السُّقمِ ، ماأحَبَّ أن يُفارِقَ السُّقمَ أبَداً .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
اگر مؤمن از حال خويش در ناتن‏درستى آگاه بود ، هرگز دوست نداشت كه از اين ناتن‏درستى جدا شود .
إرشاد القلوب ، صفحه 42 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 150
*******
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
عَجِبتُ مِنَ المُؤمِنِ وجَزَعِهِ مِنَ السُّقمِ ، ولَو يَعلَمُ ما لَهُ فِي السُّقمِ مِنَ الثَّوابِ ؛ لَأَحَبَّ ألاّ يَزالَ سَقيماً حَتّى يَلقى رَبَّهُ عز و جل .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
از مؤمن و اين كه از بيمارى بى‏تابى كند ، در شگفتم . اگر او مى‏دانست كه در بيمارى چه پاداشى دارد ، دوست داشت پيوسته بيمار باشد تا آن هنگام كه به لقاى پروردگار خويش پيوندد .
بحارالأنوار ، جلد 81 ، صفحه 206 ، حديث 12 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 150