سه‌شنبه، 5 خرداد 1394

پرسش :

چگونه می توان به عيادت خدا رفت؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
إنَّ اللّه‏ عز و جل يقولُ يَومَ القِيامَةِ : يابنَ آدمَ ، مَرِضتُ فلَم تَعُدْني ! قالَ : ياربِّ ، كيفَ أعودُكَ وأنتَ رَبُّ العالَمينَ ؟! قالَ : أما عَلِمتَ أنّ عَبديَ فُلانا مَرِضَ فلَم تَعُدْهُ ؟! أما عَلِمتَ أنّكَ لَو عُدتَهُ لَوَجَدتَني عِندَهُ ؟!
خداوند عز و جل در روز قيامت مى‏فرمايد : اى پسر آدم ! من بيمار شدم اما عيادتم نكردى ؟ عرض مى‏كند : پروردگارا ، چگونه تو را عيادت كنم حال آن كه تو پروردگار جهانيانى (و بيمار نمى‏شوى) ؟ خداوند فرمايد : آيا نمى‏دانستى كه فلان بنده‏ام بيمار شد و عيادتش نكردى ، مگر نمى‏دانى كه اگر به عيادتش مى‏رفتى ، مرا نزد او مى‏يافتى ؟.
الترغيب والترهيب : 4 / 317 / 3 ، منتخب ميزان الحكمه : 512