سه‌شنبه، 5 خرداد 1394

پرسش :

سالم نگه داشتن مثانه چگونه ممكن است؟

پاسخ :
امام رضا عليه‏السلام :
مَن أرادَ ألاّ يَشتَكِيَ مَثانَتَهُ ، فَلا يَحبِسِ البَولَ ولَو عَلى ظَهرِ دابَّتِهِ.
هر كس مى‏خواهد مثانه‏اش به عارضه‏اى گرفتار نشود ، پيشاب خود را نگه ندارد ، حتّى اگر كه بر پشت مَركب خويش نشسته باشد .
طبّ الإمام الرضا عليه‏السلام ، صفحه 35 ، بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 323 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 586