چهارشنبه، 6 خرداد 1394

پرسش :

خوردن ترنج در چه هنگامی توصیه شده است؟

پاسخ :
امام صادق عليه‏السلام :
كُلُوا الاُترُجَّ بَعدَ الطَّعامِ ؛ فَإِنَّ آلَ مُحَمَّدٍ عليهم‏السلام يَفعَلونَ ذلِكَ ؛
تُرُنج را پس از غذا بخوريد ؛ چرا كه خاندان محمّد صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم چنين مى‏كنند .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 360 ، حديث 3

*******
عن إبراهيم بن عمر اليماني:
قُلتُ لِأَبي عَبدِاللّه‏ِ عليه‏السلام: إنَّهُم يَزعُمونَ أنَّ الاُترُجَّ عَلَى الرّيقِ أجوَدُما يَكونُ.
فَقالَ أبو عَبدِاللّه‏ِ عليه‏السلام: إن كانَ قَبلَ الطَّعامِ خَيرٌ فَهُوَ بَعدَ الطَّعامِ خَيرٌ ، وخَيرٌ وأجوَدُ ؛
به نقل از ابراهيم بن عمر يمانى: به امام صادق عليه‏السلام گفتم : آنان مدّعى‏اند كه بهترين وضعيّت براى خوردن تُرُنج ، حالت ناشتاست .
امام صادق عليه‏السلام فرمودند: «اگر پيش از غذا خوب باشد ، پس از غذا به مراتبْ بهتر و پسنديده‏تر است» .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 360 ، حديث 5