چهارشنبه، 6 خرداد 1394

پرسش :

روغن و شیر گاو چه خواصی دارد؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم فرمودند:
ما أنزَلَ اللّه‏ُ مِن داءٍ إلاّ وقَد أنزَلَ لَهُ شِفاءً، وفي ألبانِ البَقَرِ شِفاءٌ مِن كُلِّ داءٍ؛
خداوند، هيچ دردى فرو نفرستاده، مگر اين كه براى آن درمانى هم فرستاده است. در شير گاو ، درمان هر درد هست.
كنز العمّال، جلد 10، صفحه 31، حديث 2816

*******

پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم فرمودند:
عَلَيكُم بِأَلبانِ البَقَرِ؛ فَإِنَّها تَرُمُّ مِن كُلِّ شَجَرٍ، وهُوَ شِفاءٌ مِن كُلِّ داءٍ؛
بر شما باد شير گاو؛ چرا كه گاو از هر درختى مى‏‌خورد و شير آن، درمانى براى هر درد است.
المحاسن، جلد 2، صفحه 294، حديث 1967

*******

پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم فرمودند:
مَن أكَلَ لُقمَةً سَمينَةً نَزَلَ مِثلُها مِنَ الدّاءِ مِن جَسَدِهِ، ولَحمُ البَقَرِ داءٌ، وسَمنُها شِفاءٌ، ولَبَنُها دَواءٌ، وما دَخَلَ الجَوفَ مِثلُ السَّمنِ؛
هر كس يک لقمه چرب‌‏شده به روغن حيوانى بخورد، به همان اندازه، بيمارى از تن او فرو مى‌‏ريزد. گوشت گاو، درد است و روغن آن، شفا و شيرش نيز درمان. هيچ چيز، همانند روغن گاو، به بدن درنيامده است.
دعائم الإسلام ، جلد 2 ، صفحه 111 ، حديث 365

*******

امام على عليه ‏السلام فرمودند:
سُمونُ البَقَرِ شِفاءٌ؛
روغن گاو، شفاست.
الكافی، جلد 6، صفحه 335، حديث 1