يکشنبه، 31 خرداد 1394

پرسش :

آیا طلبه­‌ای که به دلایل مشکلات خانوادگی درس را خوب نخوانده است و یا اصلا نخوانده است می‌­تواند از شهریه مقام معظم رهبری استفاده کند اگر قبلا استفاده کرده باشد آیا باید برگرداند؟

پاسخ :
پاسخ از حجت‌الاسلام والمسلمین فلاح‌ زاده، مطابق با فتوای مقام معظم رهبری:
طبق نظر حضرت آقا استفاده از امتیازات حوزه علمیه، امتیازات که می­گوییم مدرس است که در آن درس می خواند یا حجره است یا وضویی می­خواهد در مدرسه بگیرد بیت‌المال است استفاده از اینها منوط به مقررات حوزه است و اخذ شهریه هم منوط به مقررات دفتر شهریه است اگر ایشان شرایط را دارد آن مقررات را هم مراعات می­کند اشکال ندارد اگر شرایط را ندارد شهریه دریافت می­کند و مقررات را مراعات نمی­کند آنهایی که استفاده کرده ضامن است اگر استفاده کرده با آنکه شرایط نداشته است ایشان باید مراجعه کند به دفتر حضرت آقا بخش وجوهات هر جور گفتند عمل کند اگر هم گفتند برگرداند باید بپردازد.
منبع: KHAMENEI.IR