يکشنبه، 28 تير 1394

پرسش :

آیا برای کسی که تا آخر عمر نمی‌تواند به دلیل بیماری روزه بگیرد کفاره واجب است؟

پاسخ :
پاسخ توسط حجت‌الاسلام فلاح‌زاده بر اساس فتاوای حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی:
اگر واقعاً به دلیل بیماری نمی‌تواند روزه بگیرد، باید برای هر روز یک مد طعام یعنی ۷۵۰ گرم آرد یا نان یا برنج یا گندم یا جو یا خرما به فقیر بپردازد و در این صورت قضای روزه ساقط است.
منبع: khamenei.ir