سه‌شنبه، 30 تير 1394

پرسش :

آیا در نهی از منکر، تذکر دادن زبانی به فرد انجام‌دهنده‌ی منکر و سپس رفتن از محل انجام منکر کافی است؟ یا این که باید تا رفع منکر در آنجا ماند و پافشاری کرد؟

پاسخ :
پاسخ توسط حجت ‌الاسلام‌ فلاح‌زاده، مطابق با فتاوای آیت ‌الله العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی:
پاسخ این است که گاهی وقت‌ها باید تذکر داد و رفت؛ چون فرد نهی‌کننده کار ضروری دارد و فرصت ندارد که بایستد و باز تذکر دهد، گاهی وقت‌ها هم شما یک‌بار تذکر داده‌ای، اما اثر نکرده است و احتمال هم نمی‌دهی که اگر بار دوم هم تذکر دهی، مؤثر باشد؛ اینجا دیگر لزومی ندارد که بمانی و دوباره تذکر بدهی. اما گاهی اوقات برای شما این امکان وجود دارد که بمانید و بر تذکرتان پافشاری کنید و در این تکرار تذکر هم احتمال اثر می‌دهید، در این مواقع باید ماند و نهی کرد تا ان‌شاءالله اثر بگذارد.
منبع: khamenei.ir