دوشنبه، 30 شهريور 1394

پرسش :

شخصى از دنيا رفت و در طبقه بالاى قبر دفن گرديده است، بعد از گذشت سه روز غسّال آمد و خبر داده است كه يكى از اغسال ثلاثه فراموش گشته، آيا مى شود در چنين مواردى با توجه به اينكه فرد ديگرى نيز در طبقه زيرين دفن شده نبش قبر نمود؟

پاسخ :
در صورتى كه با گذشت زمان جسد متعفن نشده كه موجب هتک احترام ميّت يا اذيّت ديگران باشد لازم است كه نبش شود و غسلها با ترتيب صحيح انجام گيرد.
منبع: noorihamedani.com