سه‌شنبه، 26 آبان 1394

پرسش :

اگر دختر رشیده اى که در سن 25 سالگى مى باشد و تشخیص مصلحت خود را مى‌دهد و پدرش اذن و اختیار ازدواج را به او داده و فقط بیان داشته که با ایشان مشورت کند، مى تواند ازدواج موقت مشروط بر این که دخول انجام نگیرد و فقط در حد تقبیل و استمتاعات و مس باشد نماید؟ توضیح این که پدرش اختیار داده ولى شاید احتمالاً ازدواج موقت را نظر نداشته باشد.

پاسخ :
در ازدواج دختر بالغه عاقله رشیده چه دایم چه منقطع اذن پدر شرط نیست و بدون اذن او صحیح است ولى مستحب است از لحاظ اخلاق و احترام بدون نظر و مشورت پدر و جد خود ازدواج نکند.
منبع: noorihamedani.com