چهارشنبه، 27 آبان 1394

پرسش :

پولى که به عنوان مخارج مسجد و نذرى براى امام جماعت مسجد و یا از درآمد مغازه هاى مسجد از مردم جمع آورى مى شود، آیا مى توان از این درآمدها در روز عاشورا براى عزاداران سید سالار شهیدان حسین بن على علیه السلام غذا داد یا خیر؟

پاسخ :
این موضوع تابع قصد دهندگان پول است، اگر براى امام جماعت داده اند فقط باید به ایشان داده شود و باید ملاحظه شود که مغازه هاى مسجد به چه عنوان وقف شده است و اگر براى خرج کردن در مسجد باشد مى توان در مسجد با آن وجه در عزادارى غذا داد.
منبع: noorihamedani.com