پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

تبدیل قبرستان متروکه به اماکن عمومی/ سوال یک

پرسش :

شخصی زمینی به مساحت ۱۲۰۰ متر مربع جهت دفن اموات وقف نمود تا کنون در مساحت ۲۰۰ متر دفن اموات شده است با توجه به اینکه در بقیه این زمین از طرف بهداشت دفن ممنوع گردید و این زمین به صورت مخروبه و بلا انتفاع درآمد آیا در زمین مذکور (قسمت دفن نشده) احداث یک دستگاه ساختمان جایز است یا خیر؟

پاسخ :
اگر وقف با شرائط آن محقق و تمام شده است در صورتی که انتفاع به وقف در جهت وقف که دفن اموات است ممکن نباشد، می توانند با نظر متولی شرعی از زمین در  امور خیریه استفاده کنند.

​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری