چهارشنبه، 27 آبان 1394

پرسش :

ما هییت هایى مذهبى هستیم که در سال، مراسم هاى وفات و مولود چهارده معصوم علیهم السلام را گرامى داشته و مراسمى برپا مى نماییم، لذا در ماه محرم از طرف اداره بازرگانى شهرمان اعلام کردند هر کس نذرى دارد مراجعه بنماید تا براى او حواله برنج و روغن صادر کنیم و هیأت ما که در آن زمان نذرى نداشت مراجعه و مقدارى حواله برنج و روغن دریافت نموده و آن را به صورت آزاد فروخت تا بخشى از هزینه هاى برگزارى مراسم چهارده معصوم علیهم السلام در طول سال تأمین گردد.حال سؤال این است که: آیا این عمل اشکال دارد یا خیر؟

پاسخ :
اگر حواله برنج و روغن مخصوص کسانى بوده است که نذر داشته باشند گرفتن آن بدون نذر، مشروع نبوده است و لازم است به آن مرکز مسترد شود.
منبع: noorihamedani.com