چهارشنبه، 27 آبان 1394

پرسش :

الف: با توجه به باز شدن راه کربلا زوارى که به عتبات مقدسه مشرف مى شوند، نذورات و هدآیایى به قبور ائمه و امامزادگان علیهم السلام مى برند و اصرار دارند که داخل ضریح مبارک بیاندازند با علم به این که نذورات و هدآیا را دولت غاصب عراق برداشته و در جهت مقاصد خود خرج مى کند و به هدف مورد نظر نمى رساند، آیا با این حال جایز است هدآیا و نذورات را داخل ضریح قرار دهند؟ ب: آیا جایز است این نذورات و هدآیا به فقراء و نیازمندان شیعه در عراق داده شود؟ با توجه به این که اکنون در عراق افراد زیادى در فقر شدید به سر مى برند؟ پ: آیا جایز است این نذورات و هدآیا به طلاب علوم دینى در عراق داده شود؟

پاسخ :
پاسخ: الف- در وضع فعلى به داخل ضریح مقدس نیندازند.
پاسخ: ب- بلى جایز و راجح است.
پاسخ: پ- دادن این قبیل نذورات به طلاب علوم دینى که داراى استحقاق مى باشند نیز جایز و راجح است.
منبع: noorihamedani.com