دوشنبه، 9 آذر 1394

پرسش :

بعضی از ذارکین در مدایح اهل بیت با تعبیراتی مانند: (مست مستم من، هر چه بادا باد، علی پرستم من، همچو مادرت زهرا از همه خوشگل‌تری، یا ابا صالح بیا) را به کار می برند که به نظر می رسد با شأن اهل بیت علیهم السلام منافات دارد، به کار بردن این گونه الفاظ چه حکمی دارد؟

پاسخ :
هر تعبیری که منافات با عظمت مقام اهل بیت علیهم السلام دارد یا با مبانی مذهب سازگار نیست حرام است.
منبع: noorihamedani.com